Η Φιορεντίνα «βλέπει» τον Ρόμπερτ Μακ!

Η Φιορεντίνα «βλέπει» τον Ρόμπερτ Μακ!

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του φετινού μεταγραφικού παζαριού. Γι’ αυτό και δεν προκαλεί έκπληξη το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα.

Οι «βιόλα», σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ – που θωρείται ειδικός σε μεταγραφικά θέματα- Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, παρακολουθούν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ και της εθνικής Σλοβακίας.

Το ενδιαφέρον, μάλιστα, της ομάδας από τη Φλωρεντία δεν είναι τωρινό, καθώς από τον περασμένο Ιανουάριο έχει το όνομα του Μακ στη μεταγραφική λίστα της.

Ακόμη μια ιταλική ομάδα, η Λάτσιο, θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή, αλλά εκεί υπάρχει σε εκκρεμότητα το θέμα του προπονητή, οπότε οι «μπιανκοσελέστι» έχουν άλλες προτεραιότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα