Δυσαρέσκεια με Deloitte στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Δυσαρέσκεια με Deloitte στον Πανιώνιο

bet365

Έντονη δυσαρέσκεια στον Πανιώνιο με την Deloitte για το γεγονός ότι δεν έκανε κανένα ερώτημα στην ΠΑΕ πριν τη σύνταξη της έκθεσής της.

Η UEFA έριξε... άκυρο στον Πανιώνιο για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και, όπως διαρρέει από τους «κυανέρυθρους», υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι η Deloitte δεν έκανε καμία ερώτηση στην ΠΑΕ πριν τη σύνταξη της έκθεσής της.

Μάλιστα, τονίζουν ότι υπάρχουν απαντήσεις για όλα όσα γράφονται στην έκθεση και πως έχουν τακτοποιήσει στο ακέραιο τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι και τις 31 Μαρτίου.

Όσον αφορά την προστασία του άρθρου 106, όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά όπως αναφέρει και η έκθεση έχουν ρυθμιστεί και έχουν αποπληρωθεί 4.200.000 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, και θα υπερασπιστεί τη θέση της με την παρουσία της στην εκδίκαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα