Τι ισχύει για Λάζαρο και Παναθηναϊκό

Τι ισχύει για Λάζαρο και Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Τι ισχύει για Λάζαρο και Παναθηναϊκό

bet365

Στο gazzetta.gr είχατε διαβάσει για την επαφή του Στραματσόνι για τον Λάζαρο, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα του Έλληνα άσου.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται στην αγορά για καλούς Έλληνες παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται και αυτή του Λάζαρου Χριστοδολόπουλου, όπως έχετε διαβάσει εδώ και καιρό στο gazzetta.gr!

Τότε αναφέραμε την επαφή του Ιταλού τεχνικού με ανθρώπους της Σαμπντόρια, ώστε να πάρει πληροφορίες εκ των έσω για τον τρόπο που δουλεύει, συμπεριφέρεται και αντιδρά ο 29χρονος διεθνής άσος. Είναι δεδομένο πως ο Λάζαρος αρέσει στον «Στραματσόνι», ωστόσο, από τότε δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή είτε απευθείας με τον παίκτη είτε με τον ατζέντη του.

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Έτσι κι αλλιώς ο Λάζαρος είναι... φευγάτος από την Ελλάς Βερόνα και αναμένεται να παραχωρηθεί ως ελεύθερος στην ομάδα που θα κάνει κρούση προς τον ιταλικό σύλλογο που υποβαβίστηκε στην Serie B.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα