«Στην Παρί ο Νεϊμάρ»

«Στην Παρί ο Νεϊμάρ»

bet365

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει δώσει το ΟΚ στην Παρί Σεν Ζερμέν κι όπως αποκαλύπτουν οι Βραζιλιάνοι, από το καλοκαίρι του 2017 θα είναι... Παριζιάνος!

Η ανανέωση ή όχι του Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα είναι ένα σήριαλ που θα έχει ακόμα πολλές συνέχειες. Ωστόσο, σύμφωνα με την «UOL», το φινάλε του θα τον βρει στο «Παρκ ντε Πρενς». Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φέρεται να έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στην Παρί το επόμενο καλοκαίρι.

Οι λόγοι είναι δύο. Αρχικά το ότι θέλει πλέον να πάει κάπου όπου θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και έπειτα το οικονομικό. Στη Μπάρτσα αντιμετωπίζουν θέματα με το «Financial Fair Play» και δεν μπορούν να του δώσουν όσα ζητάει. Αντιθέτως, οι πρωταθλητές Γαλλίας προτίθενται να διπλασιάσουν το εισόδημα του.

Το συμβόλαιο του Νεϊμάρ λήγει το 2018 και η Μπάρτσα επιθυμεί να το ανανεώσει έως και το 2021. Εάν όμως το κάνει, τότε θα αυξηθεί και η ρήτρα αποδέσμευσης του, η οποία τώρα ανέρχεται στα 190 εκατ. ευρώ. Οπότε, θα πρέπει να δεχτούν του χρόνου οι Καταλανοί να τον πουλήσουν, ειδάλλως, αποκλείεται η Παρί να δώσει τόσα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα