«Όλα τα λεφτά» στο φορ!

«Όλα τα λεφτά» στο φορ!

«Όλα τα λεφτά» στο φορ!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης «άναψε το πράσινο φως» και ο ΠΑΟΚ φουλάρει για την μεταγραφική ενίσχυσή του. Το Gazzetta.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για τις επόμενες κινήσεις…

Με τη φράση «δεν υπάρχουν όρια στο μπάτζετ», ο Λούμπος Μίχελ άφησε ορθάνοικτη την πόρτα για σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις. Η υπέρβαση θα γίνει στον φορ!

Από το πρωί της Παρασκευής ήταν στη Θεσσαλονίκη ο Τζάλμα Κάμπος και το απόγευμα υπήρξε οριστική συμφωνία με τον 29χρονο ακραίο ποδοσφαιριστή από την Αγκόλα, που μετά τους Μάτος και Σάκχος προστίθεται στις μεταγραφές του 2016.

«Πρέπει να τελειώσουμε τις μεταγραφές το συντομότερο δυνατόν, ειδικά όταν μιλάμε για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, που κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική», υποστήριξε σήμερα ο Λούμπος Μίχελ, που μαζί με τον Βλάνταν Ίβιτς –«αυτός έχει τον τελευταίο λόγο σε κάθε μεταγραφή»- οριοθέτησαν «σε 6-7 ποδοσφαιριστές» το συνολικό αριθμό των καλοκαιρινών μεταγραφών του «Δικεφάλου».

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και η συνάντηση της Πέμπτης αποδεικνύεται καθοριστική για το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ «ξεκλείδωσε» αρκετές υποθέσεις και υποσχέθηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gazzetta, να κάνει την υπέρβαση στον φορ.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή, ίσως, να καθυστερήσει. Το δίδυμο Μίχελ – Ίβιτς εξετάζουν πολλές καλές και ακριβές περιπτώσεις («λεφτά υπάρχουν», από την στιγμή που δεν ανανεώνει ο Μπερμπάτοφ), αλλά γνωρίζουν ότι μπορεί να πρέπει να περιμένουν και το τέλος του Euro για να ολοκληρώσουν μια τέτοια μεγάλη μεταγραφή.

Παράλληλα, ο Σαββίδης, ενόψει και της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να στηρίξει (γεμίζοντας με πολλά και καλά «όπλα» το οπλοστάσιο) το έργο του Ίβιτς, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τα λεγόμενα του Μίχελ. Και μαζί να στηριχθεί και ο Κλάους Αθανασιάδης, που έως τώρα μοιάζει σαν «την καλαμιά στον κάμπο» της ασπρόμαυρης επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ένα δεξί μπακ (Λέο Μάτος), ένα χαφ (Σάκχοφ), κλείνει έναν ακραίο (Τζάλμα Κάμπος) και σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τα λεγόμενα του Μίχελ ψάχνει για:

Έναν ή δύο κεντρικούς αμυντικούς, ένα επιτελικό μέσο, έναν τερματοφύλακα, έναν ακόμη ακραίο, ειδικά αν πωληθεί ο Ρόμπερτ Μακ, έναν φορ περιοχής.

Ιντερ ξανά για Κάτσε

Ο Μίχελ υποστήριξε ότι «έχουμε κάποιες προτάσεις για τον Μακ και τον Κάτσε, αλλά δεν είναι κάτι που μπορούμε να πούμε ότι έχει προχωρήσει», δεν αποκλείεται, λοιπόν, μετά το τέλος των υποχρεώσεων των δύο ποδοσφαιριστών στο Euro, να προχωρήσει και σε δύο πωλήσεις παίκτών, ενώ περιμένει υπομονετικά να δει και τι θα γίνει με τη μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ, που θα φέρει κοντά στα 5 με 6 εκατομμύρια στο ταμείο του.

Στο θέμα του Εργκίς Κάτσε σημερινό δημοσίευμα από την Ιταλία επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Ιντερ για τον Αλβανό μέσο του ΠΑΟΚ.

Εμπειρος και έτοιμος τερματοφύλακας

Επίσης, ο Μίχελ μαζί με τον Ίβιτς αναζητούν έναν έτοιμο τερματοφύλακα, με παραστάσεις και εμπειρία, που θα έρθει να αποτελέσει το δίδυμο των γκολκήπερ του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, από την στιγμή που φεύγει ο Μάρκος Βελλίδης και υπάρχει εμπιστοσύνη στον νεαρό διεθνή, Μάριο Σιαμπάνη.

Γιατί, όπως είπε ο Ίβιτς, «για μένα η ομάδα ξεκινάει από το Νο 1. Είναι πολύ σημαντική θέση και ψάχνουμε το καλύτερο. Θέλουμε να φέρουμε έναν τερματοφύλακα, που θα γίνει αυτός το Νο1 της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα