Τέλος ο Πράνιτς απ' τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Πράνιτς απ' τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Τέλος ο Πράνιτς απ' τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς ολοκλήρωσε τη θητεία του στο «τριφύλλι» και αποχαιρέτησε τους «πράσινους»! Μέσω social media γνωστοποίησε ότι δεν τα βρήκε με την ομάδα για μονοετή επέκταση κι αποχωρεί έπειτα από τρεις σεζόν στα πράσινα. «Ο Παναθηναϊκός είναι το πάθος μου».

Ο Κροάτης άσος που έχασε τα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ, δέχθηκε πρόταση για να συνεχίσει στον σύλλογο, όμως, όπως ανέφερε, δεν κατάφερε να συμφωνήσει και πλέον αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη».

Αναλυτικά το μήνυμά του στο Facebook:

«Μετά από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, 108 παιχνίδια και 8.367 λεπτά συμμετοχής, φτάσαμε στο τέλος του ταξιδιού. Μου προτάθηκε επέκταση ενός έτους, αλλά αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να φύγω. Σε αυτό το κομμάτι της καριέρας μου, πρέπει να διαλέξω τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου.

Πάθος! Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μόνο μια λέξη για να περιγράψω τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό το «πάθος» θα ήταν η πιο κατάλληλη.

Παθιασμένοι άνθρωποι, παθιασμένοι οπαδοί, παθιασμένοι αντίπαλοι, πάθος για το ποδόσφαιρο και πάθος για τη ζωή. Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι και δικό μου πάθος. Αγαπώ το κλαμπ, αγαπώ την πόλη, άρα δεν είναι αποχαιρετισμός είναι… θα τα πούμε σύντομα.

Σε ευχαριστώ Παναθηναϊκέ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα