Ο ΠΑΟΚ μένει και αλλάζει τη Νέα Μεσημβρία

Ο ΠΑΟΚ μένει και αλλάζει τη Νέα Μεσημβρία

Ο ΠΑΟΚ μένει και αλλάζει τη Νέα Μεσημβρία

bet365

Ο ΠΑΟΚ άφησε οριστικά στην άκρη την περίπτωση αλλαγής αθλητικού κέντρου κι από τη Νέα Μεσημβρία να πάει στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Και σε αυτό το κομμάτι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «ΟΚ» για τη δημιουργία των απαραίτητων νέων εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Η επένδυση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο βάζει ένα τέλος στο που θα προπονείται η ομάδα τη νέα περίοδο, καθώς είχαν ακουστεί πολλά για μετακόμισή της σε αθλητικό κέντρο της Σουρωτής.

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στη Νέα Μεσημβρία και η επέκταση των νέων εγκαταστάσεων θα είναι περίπου 500 τμ. Θα υπάρχει τζακούζι, σάουνα, κρυοθεραπεία κι άλλα πολλά, που θα υποστηρίζουν τον τομέα της αποθεραπείας και της αποκατάστασης.

«Συμφωνήσαμε σε μια μεγάλη βελτίωση των εγκαταστάσεων και πλέον θα είναι πολύ καλό το αθλητικό μας κέντρο κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Θα δημιουργήσουμε χώρους και τομείς αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών και σε δύο μήνες θα είναι έτοιμα τα έργα στη Νέα Μεσημβρία. Κάπως έτσι θα βελτιώσουμε και το θέμα των πολλών μυϊκών τραυματισμών», υποστήριξε ο Λούμπος Μίχελ.

«Θα φέρουμε ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στον τομέα της αποκατάστασης», είπε σήμερα ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος τόνισε ότι για τον ίδιο σημαντικό ρόλο παίζουν οι βάσεις που θα βάλει η ομάδα και όλοι οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. «Αυτές οι πέντε εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές, εκεί χτίζεται η ομάδα για να μπορεί να βγάλει μια σεζόν με 50-60 παιχνίδια», τόνισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα