Μπάρκας: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» (gTV)

Μπάρκας: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» (gTV)

Μπάρκας: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» (gTV)

bet365

Ο Βασίλης Μπάρκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της; ΑΕΚ και τόνισε ότι στόχος του είναι να καθιερωθεί στην Ένωση και να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες της ομάδας. Το gazzetta.gr ήταν στα γραφεία της ΑΕΚ.

Αφότου υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο που του πρόσφερε η ΑΕΚ, ο Βασίλης Μπάρκας προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, πλέον.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βλέπει την καριέρα του να έχει αύξουσα πορεία το τελευταία διάστημα, αφού μετά τις καλές του εμφανίσεις με τον Ατρόμητο, κλήθηκε στην Εθνική και σήμερα πήρε τη μεταγραφή που ονειρευόταν από παιδί.

«Οι στόχοι μου επιτεύχθηκαν. Πήγα στην Εθνική, έκανα μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα και συνεχίζουμε να κοιτάζουμε τους στόχους με την ΑΕΚ», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την Ένωση και όχι κάποια άλλη από τις προτάσεις που δέχτηκε.

«Πιστεύω σε αυτό που πάμε να κάνουμε με την ΑΕΚ. Πάμε για πρωτάθλημα και για να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε και πιστεύω ότι είναι ένα βήμα για να παίξω και εγώ σε υψηλό επίπεδο».

Ποιο είναι το επόμενό σου βήμα;

«Επόμενος στόχος είναι να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και μετέπειτα να παίξω στην Εθνική».

Σκέφτεσαι τον εαυτό σου να σηκώνει κάποιο τρόπαιο με την ΑΕΚ;

«Σίγουρα, όταν κλείνεις σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ το βάζεις στο μυαλό σου, σκέφτεσαι να έρθεις στην θέση να σηκώνεις κούπα, όπως έκαναν τα παιδιά με το Κύπελλο. Το περιμένω πως και πως».

Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Στον κόσμο της ΑΕΚ θέλω να πω ότι ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχουμε τους στόχους και να πάρουμε το πρωτάθλημα που τόσο πολύ θέλουμε».

Θες να ευχαριστήσεις κάποιον γι αυτή τη μεταγραφή;

«Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σπανό για τη στήριξη που είχα όλα αυτά τα χρόνια και τον κύριο Μελισσανίδη που με προτίμησε για να στελεχώσω την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους οπαδούς και όλους όσους γυμνάστηκα μαζί τους... τους φυσικοθεραπευτές, τους γυμνανστές, τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που έφτασα».

Σε αγχώνει το γεγονός ότι είσαι σε μια ομάδα που έχει τόσες απαιτήσεις κι ο ανταγωνισμός με τον Ανέστη;

«Ο Ανέστης είναι ένας τερματοφύλακας, έπαιζε πέρυσι όλα τα παιχνίδια, φέτος θα είμαστε μαζί και ο καλύτερος ας παίξει. Δεν έχω να αγχωθώ για οτιδήποτε, ο πρωταθλητισμός είναι κάτι που μου αρέσει και γι αυτό ήρθα εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα