«Θα γίνουν αυτά που πρέπει»!

«Θα γίνουν αυτά που πρέπει»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν απόλυτος για το μέλλον της ΑΕΚ και τη νέα χρονιά που θα είναι «καλύτερη απ' αυτή που πέρασε» ενώ πρόσθεσε: «Μοναδικός στόχος το γήπεδο».

«Θα γίνουν αυτά που πρέπει»!

Στην παρουσίαση του praktoreio-sport.gr βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μίλησε για την ΑΕΚ και το μέλλον της το οποίο θα 'χει επιτυχίες υπογραμμίζοντας με νόημα πως η χρονιά που έρχεται θα είναι καλύτερη απ' αυτή που πέρασε.

«Ελπίζω και πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι σήμερα η ΑΕΚ είναι ένα υγιές και καθαρό club. Θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να ξαναβρεί τη θέση που αξίζει. Στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: να φτιάξουμε το γήπεδο μας στη Νεά Φιλαδέλφεια», ήταν τα πρώτα λόγια του αφεντικού της Ένωσης που αναφέρθηκε και στη νέα προσπάθεια του Αθηναϊκού και Μακεδονικού πρακτορείου ειδήσεων:

«Τις εντυπώσεις θα τις δούμε αφού το site θα είναι στον αέρα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην καινούριο σελίδα. Ειλικρινά πιστεύω ότι το Αθηναϊκό Πρακτορείο με αυτό το νέο δημιούργημα που κάνει, θα είναι πραγματικά ένα αθλητικό site και όχι οπαδικό. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά θα πετύχει αυτή η προσπάθεια».

 

Best of internet