«Καναρίνια» για Ζουμπίρ αν και εφόσον... (vids)

«Καναρίνια» για Ζουμπίρ αν και εφόσον... (vids)

bet365

Μόνο αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης, ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για την απόκτηση του Αμπντελάχ Ζουμπίρ. Άλλοι στόχοι για τα... καναρίνια μέχρι να λυθεί το θέμα με την προσφυγή του.

Οι κινήσεις του Παναιτωλικού στο μεταγραφικό κομμάτι συνεχίζονται, καθώς ήδη έχουν αποκτηθεί οι Ρότσα και Ροντρίγκες, ο Τομανέ είναι μια ανάσα, ενώ και με τον Εβανζελίστα έχουν προχωρήσει οι επαφές. Αυτές βέβαια δεν θα είναι οι τελευταίες προσθήκες στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, με τα ονόματα των στόχων να γράφονται το ένα μετά το άλλο.

Τελευταίο είναι αυτό του Γάλλου μεσοεπιθετικού (θέση που όντως ψάχνουν παίκτη οι Αγρινιώτες), Αμπντελάχ Ζουμπίρ. Για ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον 24χρονο παίκτη της Πετρολούλ έγραψαν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας. Η αλήθεια είναι πως τα... καναρίνια όχι απλά ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του, αλλά έχουν καταθέσει και πρόταση για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Ωστόσο η περίπτωση αυτή δείχνει να μην προχωρά και ο λόγος είναι πως ο Ζουμπίρ δεν είναι ελεύθερος. Οι Αγρνιώτες όταν είχαν μιλήσει με τον παίκτη είχαν ενημερωθεί πως αυτός έχει κάνει προσφυγή προκειμένου να μείνει ελεύθερος, αλλά ακόμα δεν το έχει πετύχει. Αν και εφόσον μείνει ελεύθερος ο Παναιτωλικός θα επανέλθει, αλλά αυτή την στιγμή το βλέμμα όλων είναι σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την συγκεκριμένη θέση. Θυμίζουμε πως αν τελικά αποκτηθεί ένας μεσοεπιθετικός, τότε τα... καναρίνια θα κινηθούν και για ένα δεκάρι κλείνοντας ουσιαστικά τις μεταγραφές τους, εκτός φυσικά αν προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Ποιος είναι ο Ζουμπίρ

Ο γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου του 1991 μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίστρ, όπου και έπαιξε σε 34 ματς και είχε 1 γκολ. Στην συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Γκρενόμπλ και Χιμπέρνιαν. Στην Γκρενόμπλ είχε 14 συμμετοχές και 7 τέρματα, ενώ στην Σκωτία είχε 13 ματς χωρίς να σκοράρει. Την περσινή χρονιά ήταν από τους καλύτερους παίκτης της Πετρουλόλ Πλοέστι, παίζοντας σε 39 παιχνίδια και έχοντας 5 γκολ. Ξαναλέμε ωστόσο πως στον Παναιτωλικό θα κινηθούν εκ' νέου για την απόκτησή του, αν τελικά κερδίσει την προσφυγή που έχει κάνει και μείνει ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα