Ελεύθερος και με τη βούλα!

Ελεύθερος και με τη βούλα!

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι όπως αναμενόταν μπορεί να διαπραγματεύεται (το κάνει ήδη με την ΑΕΚ) χωρίς ομάδα, αφού βγήκε το... διαζύγιο με την Ντνίπρο!

Ελεύθερος και με τη βούλα!

Είναι γνωστό (χάρη στο gazzetta.gr άλλωστε) ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει δικό της τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και μάλιστα η υπόθεσή του αναμένεται να τελειώσει άμεσα, είτε έχει θετική είτε αρνητική κατάληξη.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός που προορίζεται να πάρει το ρόλο του ηγέτη στόπερ (αν και εφόσον αποκτηθεί) στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα είναι πλέον και τυπικά (κάτι το αναμενόμενο) ελεύθερος να διαπραγματευθεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάτι που κάνει ήδη αφού είναι αρκετό καιρό τώρα σε συζητήσεις - διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης που έχει ψάξει και ασχοληθεί πολύ με την περίπτωσή του και αυτό είναι ένα γεγονός που τον έχει κερδίσει...

Στην Ουκρανία και την ιστοσελίδα football.ua αναφέρθηκαν στον Τσιγκρίνσκι και στο ότι βγήκε το... διαζύγιό του με την Ντνίπρο υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης ήδη μιλάει και απασχολεί έντονα την ΑΕΚ. Φυσικά αυτό ήταν γνωστό αφού μετά την αποκάλυψή μας ότι έχει ήδη κινηθεί η Ένωση για τον Ουκρανό, με δηλώσεις του σε τούτο το site επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας υπογραμμίζοντας ότι «γνωρίζω για την ΑΕΚ»!

 

Best of internet