Μαραντόνα: «Δεν μπορεί ο Μέσι»!

Μαραντόνα: «Δεν μπορεί ο Μέσι»!

bet365

Ο Ντιεγκίτο εξήγησε στον Πελέ ότι ο... διάδοχος του στερείται προσωπικότητας για να γίνει ηγέτης και ο Ρονάλντο είναι ο σούπερ σταρ του EURO.

Ο Ντιέγο Μαραντόνα συναντήθηκε με τον άσπονδο αντίζηλο του, Πελέ, στο Παρίσι, προβάλλοντας μία μάρκα ρολογιών. Σε αυτό το πλαίσιο ο Ντιεγκίτο ρωτήθηκε απ' τον Βραζιλιάνο για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Παραδόξως, τα καλά λόγια που βγήκαν από το στόμα του, ήταν για τον δεύτερο, εξηγώντας μάλιστα ότι ο συμπατριώτης και διάδοχος του είναι ανεπαρκής, για να οδηγήσει την Εθνική Αργεντινής:

«Είναι εκπληκτικός άνθρωπος, αλλά υπολείπεται σε προσωπικότητα. Δεν έχι αυτό που χρειάζεται για να είναι ηγέτης», είπε για τον Μέσι και συνέχισε, αποθεώνοντας τον CR7: «Αναμφίβολα ο Κριστιάνο είναι το μεγάλο αστέρι της διοργάνωσης. Δεν γίνεται να σου αρέσει το ποδόσφαιρο και να μην σου αρέσει ο Ρονάλντο. Είναι κληρονομιά για το άθλημα και από εκείνους που μπορούν από μόνοι τους να οδηγήσουν μία ομάδα στον τελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα