«Δεξί χέρι του Ανιέλι» και «μισθοφόρος»

«Δεξί χέρι του Ανιέλι» και «μισθοφόρος»

bet365

Η είδηση για την μετακίνηση του Μίραλεμ Πιάνιτς στη Γιουβέντους έχει προκαλέσει την οργή των τιφόζι της Ρόμα.

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επίσημο αλλά η Ιταλία έχει... βουίξει από το βράδυ της Τετάρτης ότι ο Πιάνιτς έχει συμφωνήσει με τους Μπιανκονέρι μετά τη συνάντηση που είχε, στη Ρώμη, με τους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι. Ο Βόσνιος αναχώρησε ήδη για διακοπές στο Λος Αντζελες αλλά στην ιταλική πρωτεύουσα, την επομένη της είδησης, επικρατεί ένας πανικός.

Οπως γράφουν οι ιταλικές ιστοσελίδες, οι οπαδοί των Τζαλορόσι έχουν... ξεσαλώσει στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και στα social media, βάζοντας στο στόχαστρο τον Τζέιμς Παλότα και τον ποδοσφαιριστή. Τα περισσότερα τα ακούει η διοίκηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, για τον οποίο το πιο light που λένε είναι ότι «είναι το δεξί χέρι του Ανιέλι» ενώ υπενθυμίζουν τη δήλωση του πριν λίγο καιρό ότι δεν θα πουληθεί κανείς από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Από το στόχαστρο τους, φυσικά, δεν λείπει και ο ίδιος ο Πιάνιτς, ή αλλιώς mercenario (μισθοφόρος) όπως τον αποκαλούν από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί Μπιανκονέρο.

Την ίδια ώρα, ο Παλότα -ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη- ήταν σε έξαλλη κατάσταση με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον πολιόρκησαν για να τον ρωτήσουν για τον Βόσνιο. «Φύγετε από μπροστά μου», έλεγε πιο εκνευρισμένος από ποτέ και ζητούσε «να με αφήσετε πέντε λεπτά ήσυχο, αρκετά πλέον, με ακολουθείτε κάθε μέρα όπου κι αν πάω».

Οταν ένας από τους δημοσιογράφους του επισήμανε ότι αυτό γίνεται επειδή πάει μόνο δύο φορές τον χρόνο στην ιταλική πρωτεύουσα, ο πρόεδρος των Τζαλορόσι απάντησε: «Ναι, έρχομαι μόνο δύο φορές εξαιτίας σας, γι' αυτό έρχομαι μόνο δύο φορές, επειδή με ακολουθείτε πάντα και παντού. Τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψω στη Ρώμη και θα μείνω ένα μήνα, να δω αν θα με ακολουθείτε επί ένα μήνα πάντα και παντού».

 

SERIE A Τελευταία Νέα