Ο Ιβάν, ο ΠΑΟΚ κι ο γάμος…

Ο Ιβάν, ο ΠΑΟΚ κι ο γάμος…

Ο Ιβάν, ο ΠΑΟΚ κι ο γάμος…

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να είναι παρών στις προετοιμασίες του γάμου του γιού του, Γιώργου, το απόγευμα του Σαββάτου (11/6).

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι για το επόμενο πενθήμερο στην Ελλάδα, καθώς το Σάββατο (11/6) παντρεύει το γιο του, Γιώργο, με το μυστήριο του γάμου και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει να αποτελούν σημείο αναφοράς για την κοσμική Θεσσαλονίκη.

Ο θρησκευτικός γάμος του Σαββίδης junior και της αγαπημένης του Γιάνα, έχει προγραμματιστεί για τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου στο Πρόχωμα, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος, μια εκκλησία που χτίστηκε με προσωπικά έξοδα του Ιβάν Σαββίδη και αποτελεί πιστό αντίγραφο του ναού που υπάρχει στο χωριό του, τη Σάντα Γεωργίας.

Θα ακολουθήσει δεξίωση με 3.000 καλεσμένους στους κήπους του πρώην κυβερνείου («παλατάκι») της πόλης.

Μέσα σ’ όλες τις προετοιμασίες υπάρχουν και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις για τον Ιβάν Σαββίδη. Υπάρχει το «Μακεδονία Παλλάς», υπάρχει και ο ΠΑΟΚ, γι’ αυτό το λόγο θα συναντηθεί σήμερα με τους στενούς συνεργάτες στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα