Ανακοίνωσε Ντιγκινί ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Ντιγκινί ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Ντιγκινί ο Ατρόμητος

bet365

Κάτοικος Περιστερίου θα είναι για τα δύο επόμενα χρόνια ο Νικολά Ντιγκινί που ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο. Προς Γερμανία ο Μπάλας.

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και τυπικά ο Νικολά Ντιγκινί, καθώς οι Περιστεριώτες το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

«Τo «αστέρι» μας φωτίζεται με ένα νέο αστέρι! Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γάλλο επιθετικό Νικολά Ντιγκινί (Nicolas Diguiny) ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα χαράξει τις ίδιες προσδοκίες, θα συμβαδίζει με τα ποδοσφαιρικά μας όνειρα!

«Πολυλειτουργικός» ως ποδοσφαιριστής ο Ντιγκινί συνδυάζει την ταχύτητα με την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μπορεί ωστόσο να ανταποκριθεί με την ίδια επιτυχία και στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον Πανθρακικό και πραγματοποίησε 55 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ( 8 γκολ). Προηγούμενες ομάδες του επί γαλλικού εδάφους ήταν η Le Poire ( 2006-2013) και η Vannes OC (2013-2014)», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός, είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ο Ατρόμητος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα νέο βήμα στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια ομάδα που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, που την διακρίνει η επιμονή να διεκδικεί στόχους και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί και με καλύπτει.

Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος είναι ένα σωματείο με ποιότητα και με ένα τρόπο λειτουργίας που θα ζήλευαν πολλές ομάδες. Δίνει τα εχέγγυα σε κάθε ποδοσφαιριστή να δουλέψει απερίσπαστος και να προσηλωθεί στη δουλειά του.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Ήταν κι ένας σημαντικός λόγος που επέλεξα τον Ατρόμητο έχοντας δεχθεί ήδη και άλλες προτάσεις.

Αυτό που υπόσχομαι στους φιλάθλους της νέας μου ομάδας είναι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Ατρόμητο και θα δίνω παραπάνω από το 100% σε κάθε παιχνίδι!».

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Μπάλας είναι κοντά στην Όσναμπρικ, που αγωνίζεται στην 3η Κατηγορία της Γερμανίας με τον Ατρόμητο, να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα