Χορηγική συμφωνία για ΑΕΚ

Χορηγική συμφωνία για ΑΕΚ

Άλλη μια σημαντική εμπορική συμφωνία για την ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε την χορηγική συνεργασία με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας GREEN Α.Ε, η οποία θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Χορηγική συμφωνία για ΑΕΚ

Με αφορμή την συνεργασία, ο Εμπορικός Διευθυντής της GREEN κ. Βασίλης Πάκας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η GREEN στηρίζει μια ομάδα ανταγωνιστική, που θέτει υψηλούς στόχους και τους επιτυγχάνει. Τα οφέλη από μια τέτοια συνεργασία θα είναι σημαντικά και για τα δύο μέρη αλλά και για τους φιλάθλους της ομάδας. Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στην ομάδα για τη νέα σεζόν».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος. Νίκος Καραούζας από την πλευρά του, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στη χορηγική μας οικογένεια την GREEN, μια από τις κορυφαίες εταιρίες παροχής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, και προσβλέπουμε σε μια συνεργασία με αμοιβαία οφέλη αλλά και με σημαντικές παροχές στους φιλάθλους μας. Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες».  

Best of internet