Τέλος στα 31 του ο Άγκερ (pic)

Τέλος στα 31 του ο Άγκερ (pic)

Τέλος στα 31 του ο Άγκερ (pic)

bet365

Τα χρόνια δεν τον πήραν. Ο Ντάνιελ Άγκερ, όμως, μάλλον θα είχε να κάνει σημαντικότερα πράγματα από το να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο 31χρονος Δανός αμυντικός αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, μιας και νιώθει ότι πια το κορμί του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε τοπ επίπεδο.

"Ήρθε η ώρα να τραβήξω την πρίζα. Ήταν δύσκολο και είχα αμφιβολίες μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως είμαι σίγουρος πως πήρα την καλύτερη απόφαση", είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, για να ανακοινώσει την απόφασή του να αποσυρθεί.

Ο Άγκερ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπρόντμπι το 2004, όπου και έμεινε μέχρι το 2006. Από τότε μέχρι το 2014 έμεινε στη Λίβερπουλ, όπου αποφάσισε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπρόντιμπι για να κλείσει την καριέρα του, πρόωρα.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Ήταν διεθνής με τη Δανία, ενώ στην καριέρα του κατέκτησε σε συλλογικό επίπεδο, ένα πρωτάθλημα Δανίας και ένα Κύπελλο τη σεζόν 2005-2005. Με τη Λίβερπουλ πανηγύρισε το League Cup το 2012 και το Community Shield το 2007. Σε ατομικό επίπεδο, αναδείχθηκε καλύτερος Δανός παίκτης το 2007 και 2012.

 

Τελευταία Νέα