Θέλει πρωταθλητή από τα πλέι οφ η Nova!

Gazzetta team
Θέλει πρωταθλητή από τα πλέι οφ η Nova!

bet365

Απειλεί να... τινάξει την κεντρική σύμβαση στον αέρα η Nova, που ζητάει πρωτάθλημα με 14 ή 12 ομάδες και πρωταθλητή από τα πλέι οφ!

Πιο ελκυστικό θέλει να γίνει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ η Nova και για τον λόγο αυτό ζητάει από την διοργανώτρια αρχή να μειώσει τον αριθμό των ομάδων από 16 σε 14 ή 12 από την σεζόν 2017-2018.

Σύμφωνα με την «Live Sport», δεν σταματάει όμως εκεί. Εκτός από λιγότερες ομάδες, το συνδρομητικό κανάλι ζητά και πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ! Μάλιστα, δείχνει να φτάσει στα άκρα και απειλεί να σπάσει την κεντρική σύμβαση που λήγει το 2009 και να κρατήσει τις 5-6 πιο εμπορικές ομάδες της χώρας.

Με αυτό τον τρόπο πιέζει ώστε να εφαρμοστούν οι αλλαγές που ζητάει, καθώς σε περίπτωση που σπάσει η κεντρική σύμβαση η οικονομική ζημιά για τις μικρές ομάδες θα είναι τεράστια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα