Πλέον όλοι ΜΟΝΟ ΑΕΚ...

Πλέον όλοι ΜΟΝΟ ΑΕΚ...

Πλέον όλοι ΜΟΝΟ ΑΕΚ...

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει τα νέα δεδομένα στο come back της ΑΕΚ του Μελισσανίδη που οδηγεί την enfant gâté της Ελλάδας στα «κιτρινόμαυρα».

Όλα ξεκίνησαν με το... καλημέρα της επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και μάλιστα παρά το γεγονός πως η ομάδα θα υποχρεωνόταν να βρεθεί στην Γ' κατηγορία όπου προφανώς και δεν θα ήταν ελκυστική για τους ποδοσφαιριστές και ειδικά για τα εγχώρια ταλέντα που ήδη άρχιζαν να ξεχωρίζουν...

Κι όμως η αρχή έγινε το πρώτο κιόλας καλοκαίρι. Ο Μελισσανίδης δεν ίδρωσε και σε χρόνο ρεκόρ έκανε την κίνηση και έφερε στην ΑΕΚ τον Πέτρο Μάνταλο για τον οποίο είχαν... λυσσάξει στο λιμάνι και παρουσίαζαν ως δεδομένο ότι θα αποκτήσουν και θα παίξει εκεί.

Κι όμως ο διεθνής μεσοεπιθετικός πείστηκε για πλάκα και κατάλαβε εύκολα (έξυπνο παιδί γαρ) ότι στην Ένωση έχει πολλά υποσχόμενο μέλλον για να γίνει ηγέτης (και στην Εθνική όπως και έγινε).

Κι αν το πρώτο καλοκαίρι είδαμε ένα μικρό δείγμα, αυτά που ακολουθούν είναι αναμφισβήτητα τα... καλύτερα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έχει δεχθεί κριτική (δικαιολογημένη άλλες φορές και άλλες πάλι όχι) και μάλιστα σκληρή από τον κόσμο της ΑΕΚ για το γεγονός ότι δεν χώνει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Θαρρώ πως με το deal της Ένωσης με τον Ατρόμητο για τον Βασίλη Μπάρκα τελειώνει αυτό το ζήτημα. Κι αυτό διότι το αφεντικό της ΑΕΚ έκλεισε έναν παίκτη που ήθελε και έκανε κίνηση επίσημα ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει αλλά τα λεφτά που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτερα όπως φέρεται να εξήγησε και ο ίδιος ο Σπανός...

Όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr η ΑΕΚ με την πρότασή της φέρεται να ξεπέρασε τις 600.000 ευρώ και κατάφερε να κλείσει ένα deal για το next best thing στην εγχώρια αγορά και τον άσο... Προσωπικά εκτιμώ πως αυτή είναι μία κίνηση μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ένωση φέτος στοχεύει 100% στον πρωταθλητισμό!

Είχε προηγηθεί η υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα ο οποίος προτίμησε ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο ακόμη κι αν αυτό τον οδηγούσε σε αγωνιστική απραξία έως και τον Δεκέμβριο του 2016... Ο επίσης διεθνής άσος ήταν απόλυτος γιατί έχει διαπιστώσει (εκτός από τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του) ότι η ΑΕΚ είναι το μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι το παρελθόν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η πρόοδος σε χρόνο ρεκόρ του κλαμπ ΑΕΚ και η επιστροφή με το... καλημέρα εκεί που ήξερε πάντα, στον πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κατάκτηση κούπας, αποτέλεσαν την απόδειξη για όσους ακόμη είχαν αμφιβολίες ότι το μέλλον ανήκει στην Ένωση που έχει στόχο να χτίσει τη δική της αυτοκρατορία!

Πλέον μόνο τυχαίο δεν είναι πως η enfant gâté του εγχώριου ποδοσφαίρου επιλέγει ΜΟΝΟ ΑΕΚ! Να τα... γράφουμε κι αυτά. Όπως πρέπει να κάνουμε κριτική όταν υπάρχουν λανθασμένες κινήσεις για τον ένα ή τον άλλο λόγο, έτσι οφείλουμε να αναγνωρίζουμε και όσα σωστά γίνονται και οδηγούν στο αποτέλεσμα που είναι αυτό που προανέφερα: Πλέον όλοι ΜΟΝΟ ΑΕΚ...

Υγ: Και μόνο που ο Μπάρκας δούλευε όλο αυτό το διάστημα με τον κορυφαίο προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα και εκείνος τον έχει δημιουργήσει μου αρκεί για να ξέρω στα σίγουρα (έχοντας δει τη δουλειά του «Σλόμπο») ότι πρόκειται για τον καλύτερο της επόμενης μέρας στην Ελλάδα κάτω από τα δοκάρια!

Υγ2: Πολλοί λένε τώρα «και γιατί έκανε προφορικό deal και με τον Λόρια»; Καλά έκαναν θα σημειώσω εγώ είτε τον φέρουν και αφήσουν τον Μπάρκα δανεικό για ένα χρόνο Περιστέρι είτε ακυρώσουν το προφορικό deal από τη στιγμή που ήταν ανοιχτό ακόμη του 22χρονου Έλληνα γκολκίπερ. Ούτε γάτα (ή μάλλον υπήρξε γάτα και ήταν η ΑΕΚ) ούτε ζημιά...

Υγ3: Ο Αυλωνίτης αντίθετα με Μάνταλο και Μπακασέτα έκανε το λάθος να μην επιλέξει ΑΕΚ και φυσικά δεν κατάφερε να αναδειχθεί εδώ, να ηγηθεί και να εξελιχθεί στην ομάδα που επέλεξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...