Περιμένουν την UEFA στον ΠΑΣ Γιάννινα

Περιμένουν την UEFA στον ΠΑΣ Γιάννινα

Περιμένουν την UEFA στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει ενημέρωση να επιστρέψουν από τη Δευτέρα (13/6) για εργομετρικές εξετάσεις, αν δικαιωθεί στο θέμα με τον Πανιώνιο. Κανένα έγγραφο από UEFA.

Την έξοδο στην Ευρώπη με... έμμεσο τρόπο κυνηγάει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες έκαναν προσφυγή στην UEFA και ζήτησαν να ανοίξει ο φάκελος του Πανιωνίου για τη νομιμότητά του, όπως και έπραξε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η απόφασή της αναμενόταν μέχρι την Τετάρτη (8/6), ωστόσο δεν εστάλη κανένα έγγραφο μέχρι τις 17:00 σήμερα το απόγευμα, όπως αναφέρει η ενημέρωση από την ΕΠΟ. Έτσι, στον «Άγιαξ» περιμένουν να τελειώσει οπωσδήποτε το θέμα με τους «κυανέρυθρους», ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, καθώς η παραπάνω υπόθεση έχει φέρει στασιμότητα στα πάντα.

Πάντως, η ΕΠΟ έχει συμπεριλάβει στις ομάδες για την Ευρώπη κανονικά τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, όμως δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα, εφόσον η απόφαση της UEFA δικαιώσει τον ΠΑΣ.

Μάλιστα, σε περίπτωση που γίνει αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων έχουν ενημερώσει τους παίκτες να επιστρέψουν από τη Δευτέρα (13/6) για εργομετρικές εξετάσεις, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Best of internet