Προχωράει με Κινέζους η Βέροια

Προχωράει με Κινέζους η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Προχωράει με Κινέζους η Βέροια

bet365

Η εταιρεία από την Κίνα θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, τα ηνία της Βέροιας από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Μέχρι τέλος της εβδομάδας οι εξελίξεις.

Μπορεί ο σχεδιασμός της νέα σεζόν να συνεχίζεται κανονικά, όμως στη Βέροια έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο το ιδιοκτησιακό. Το εν λόγω θέμα αναμένεται να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και όλα δείχνουν ότι η εταιρεία από την Κίνα θα είναι αυτή που θα αναλάβει τα ηνία από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Βέβαια, «κουμάντο» σε διοικητικό επίπεδο θα κάνει ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος θα αναλάβει την προεδρία και θα συζητάει με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου την κάθε κίνηση που θα γίνεται για ενίσχυση της ομάδας. Μάλιστα, στην ΠΑΕ θεωρούν δεδομένο ότι οι Κινέζοι θα είναι οι νέοι ιδιοκτήτες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να έχουμε και εξελίξεις, ίσως και την Πέμπτη (9/6).

Από εκεί και πέρα, μόλις στη «βασίλισσα του Βορρά»... ξεμπερδέψουν με το ιδιοκτησιακό, θα βάλουν... μπροστά όλα τα υπόλοιπα. Βέβαια, όπως προαναφέραμε, ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός, αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο μεταγραφικό κομμάτι. Άλλωστε, ούτε πρόγραμμα προετοιμασίας δεν έχει οριστεί ακόμα, παρά μόνο ότι κατά πάσα πιθανότητα το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα και στα 3-5 Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα