Deal της ΑΕΚ και για Μπάρκα!

Deal της ΑΕΚ και για Μπάρκα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Περιστέρι η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του 21χρονου Έλληνα γκολκίπερ που παίζει να μείνει Περιστέρι δανεικός...

Μπορεί να μην το περίμενε κανείς όμως έγινε κι αυτό. Σε μία μέρα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ κυκλοφόρησε η φήμη ότι έκλεισε δυο γκολκίπερ. Κι όμως υπάρχει βάση και στα δυο σενάρια και ισχύουν...

Η ΑΕΚ έφτασε εύκολα και γρήγορα σε deal με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα ο οποίος πιθανότατα θα μείνει δανεικός για ένα χρόνο στο Περιστέρι στην περίπτωση που τελειώσει και ουσιαστικά η μεταγραφή του Λόρια στην Ένωση.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που επί της ουσίας γνωστοποίησε ο Ατρόμητος και ο ιδιοκτήτης του κ. Σπανός.

Μεγάλο ρόλο στην υπόθεση του deal της ΑΕΚ με τον Μπάρκα και τον κ. Σπανό έπαιξε σαφώς η καλύτερη πρόταση που έχει κάνει η Ένωση στον Ατρόμητο από τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη (ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ) και ταυτόχρονα η επιθυμία του ίδιου του 22χρονου γκολκίπερ να συνεχίσει στην ΑΕΚ!

Για τον 22χρονο Έλληνα τερματοφύλακα φυσικά και σας είχε ενημερώσει σχετικά το gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προσπάθεια απόκτησής του και είχαμε σημειώσει ότι αρέσει στην ΑΕΚ και ο Σπανός είναι διατεθειμένος να το συζητήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα