Κοινωνικές δράσεις με την Εθνική του 2004 στην Μυτιλήνη

Κοινωνικές δράσεις με την Εθνική του 2004 στην Μυτιλήνη

Κοινωνικές δράσεις με την Εθνική του 2004 στην Μυτιλήνη

Μία σειρά από κοινωνικές δράσεις έγιναν στην Μυτιλήνη. Σε αυτές μετείχε και η Εθνική μας ομάδα του 2004, που έπαιξε με τον Παλλεσβιακό για καλό σκοπό.

Ο Όμιλος FF Group, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία της Λέσβου, στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και του αθλητισμού. Εκπρόσωποι του Ομίλου FF Group και της Μαρίνας Μυτιλήνης Α.Ε., θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου, ανάμεσά τους η κα Βίκυ Αναγνωστοπούλου, Chief Procurement, Supply and Administration Officer του Ομίλου FF Group και μέλος του Δ.Σ. της Μαρίνας Μυτιλήνης Α.Ε., ο κ. Κωνσταντής Ξύδας, Διευθυντής της Μαρίνας Μυτιλήνης A.E., ο κ. Μάρκος Λαγός, Sports Marketing Manager μαζί με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ελλάδος του Euro 2004 Βασίλη Τσιάρτα, Κώστα Κατσουράνη, Τάκη Φύσσα και Γιώργο Καραγκούνη, επισκέφτηκαν:
 
α) την Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης, όπου συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Ιάκωβο και συζήτησαν για το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο οποίο προσφέρθηκαν τρόφιμα για να καλυφθούν οι ανάγκες των ωφελουμένων.
 
β) το Κέντρο Α.με.Α «Κυψέλη», στο οποίο ο Όμιλος,  αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί παρέχοντας ευκαιρίες φυσικής και επαγγελματικής αποκατάστασης σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, ξεκινά από 1 Ιουλίου 2016 την πλήρη κάλυψη όλων των εξόδων μετακίνησης του ασθενοφόρου του σωματείου μέχρι το τέλος του χρόνου. Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της Διοίκησης αλλά και με τα παιδιά που φιλοξενούνται.
 
γ) το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης και πρόσφεραν μπάλες στα παιδιά.
 
δ) τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης, στον οποίο προσφέρθηκε οικονομική ενίσχυση. Στη διάρκεια της επίσκεψης, η κα Βίκυ Αναγνωστοπούλου, ο κ. Κωνσταντής Ξύδας και ο κ. Βασίλης Τσιάρτας έγιναν δωρητές μυελού των οστών.
 
Ο Όμιλος FF Group, θερμός υποστηρικτής της πρωταθλήτριας Εθνικής Ελλάδας του Euro 2004 και των φιλανθρωπικών τους πρωτοβουλιών, χορήγησε τις εμφανίσεις της ομάδας στο φιλικό αγώνα με την ομάδα των Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στο δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, παρουσία 5.000 θεατών. Το ματς έληξε 8-0. Από τους διεθνείς του 2004 ήταν εκεί οι 17 από τους 23. 
 
Από τους 23 της Πορτογαλίας έλειπαν οι Καψής, Νταμπίζας, Βρύζας και οι Νικοπολίδης, Κατεργιαννάκης και Γκούμας που ήταν με την Εθνική ομάδα στην Αυστραλία. Οι Χαριστέας (2), Παπαδόπουλος (2), Καφές (2), Γιαννακόπουλος και Φύσσας έβλαν τα γκολ του αγώνα. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Μυτιλήνης.

Best of internet