Έπιασε αμέσως δουλειά ο Ντόστανιτς

Έπιασε αμέσως δουλειά ο Ντόστανιτς

bet365

Ο Ράτκο Ντόστανιτς ξεκίνησε αμέσως δουλειά στον Λεβαδειακό αξιολογώντας το υπάρχον δυναμικό, τις ανάγκες του ρόστερ αλλά και τσεκάροντας τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο του Σέρβου είναι διετές (1+1). Ο Ντόστανιτς ξεκίνησε αμέσως να ασχολείται με τον Λεβαδειακό για όλα τα τρέχοντα θέματα. Από ρόστερ και θέσεις που μπορεί να χρειάζεται ο σύλλογος της Βοιωτίας μέχρι και το κομμάτι της προετοιμασίας και τα φιλικά. Ο έμπειρος κόουτς θέλει να κάνει τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό και σε συνεργασία με τους διοικούντες τον σύλλογο έχει διαρκείς συναντήσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Σχετικά με την εταιρεία που θα ντύνει του χρόνου τον Λεβαδειακό υπάρχει πιθανότητα μέχρι την Παρασκευή να προκύψουν ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα