Το προφίλ του Πάμπλο Ντε Λούκας (pic&vids)

Το προφίλ του Πάμπλο Ντε Λούκας (pic&vids)

bet365

Ο Ισπανός είναι η πρώτη μεταγραφή της Ξάνθης και το gazzetta.gr, αφού την αποκάλυψε, περνάει τον 30χρονο από... ακτίνες.

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η Ξάνθη, την οποία είχατε διαβάσει πρώτοι στο gazzetta.gr, με τον Πάμπλο Ντε Λούκας να υπογράφει στο Ακριτικό σύλλογο. Μετά την ολοκλήρωση της απόκτησής του, περνάει από τις ακτίνες για τα αγωνιστικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά του.

Ο Ισπανός μέσος, που τον Σεπτέμβρη θα κλείσει τα 30 του χρόνια, θεωρείται ένας παίκτη αρκετά ισορροπημένος, τόσο στα αμυντικά, όσο και στα δημιουργικά του καθήκοντα. Πολυ-εργαλείο, όπως συνηθίζεται να χαρακτηρίζονται τέτοιοι παίκτες, που μπορεί να προσφέρει ποιότητα στον άξονα. Με καλό πόδι, αριστερό, ενώ του αρέσει να αναλαμβάνει τα στημένα, ειδικά τα φάουλ, είτε κοντά, είτε μακριά από την αντίπαλη περιοχή.

Εργατικός και παρά την τεχνική του κατάρτιση, τρέχει, καλύπτει χώρους και δεν παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα. Καλή πάσα και ταχύτητα στην σκέψη, είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματα, ιδανικός box to box παίκτης, που αν προσαρμοστεί, θα ανεβάσει επίπεδο την Ξάνθη. Επίσης, είναι πολύ κινητικός και επαρκώς ταχύς.

Το μόνο ερωτηματικό, είναι πως δεν έχει παραστάσεις από κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα, αφού πέρα από τις μικρές κατηγορίες της χώρας του, έχει παίξει μόνο στην Ρουμανία και ένα 6μηνο στο Ισραήλ.

Όσο για τα... εκτός γηπέδου, θεωρείται πρότυπο επαγγελματία, που προσέχει και κάνει καλή ζωή, ενώ δεν είναι παντρεμένος. Ήρεμος χαρακτήρας, δουλευταράς και τυπικός, κάτι που τον βοήθησε να είναι σε καλή κατάσταση και να μη βγάζει τραυματισμούς, έχοντας γεμάτες σεζόν εδώ και πολλά χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα