«Απέκτησε ΑΦΜ ο Άρης»

«Απέκτησε ΑΦΜ ο Άρης»

«Απέκτησε ΑΦΜ ο Άρης»

Σημαντικό βήμα για την νέα ΠΑΕ, καθώς εδώ και λίγη ώρα απέκτησε ΑΦΜ. 

«Σάρκα και οστά» αποκτά η νέα ΠΑΕ στον Άρη, καθώς εδώ και λίγη ώρα απέκτησε ΑΦΜ και ξεκινούν άμεσα η διαδικασίες για να ανοίξει λογαριασμός σε τράπεζα, στα οποία ο Θεόδωρος Καρυπίδης θα μπορεί να καταθέσει χρήματα για την ομάδα. Την είδηση αποκάλυψε σε δηλώσεις του το μέλος της πενταμελούς επιτροπής Παναγιώτης Μαστροθύμιος, στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm".

Αναλυτικά: 

«Όχι μόνο ανοίγει ο λογαριασμός, αλλά εδώ και λίγη ώρα η νέα ΠΑΕ απέκτησε ΑΦΜ. Ένα επιπλέον όπλο στη φαρέτρα αυτών που θα αναλάβουν την ΠΑΕ γιατί  σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα επιχειρήσουν να βάλουν προσκόμματα στην όλη αυτή προσπάθεια.

Η τράπεζα ενημερώθηκε κατευθείαν. Από χθες μας ενημέρωσε ότι με το που θα προσκομίσουμε το ΑΦΜ είναι θέμα μισής ώρας για να ανοίξει ο λογαριασμός. Οι προσκλήσεις είναι έτοιμες. Μόλις έρθουν τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, θα περάσω τον αριθμό λογαριασμού στις προσκλήσεις, οι οποίες αποστέλλονται αμέσως στα μέλη βάσει νόμου. Το dead line είναι μέχρι αύριο για τη δημοσίευση της πρόσκλησης και γι’ αυτό το λόγο θα γίνει άμεσα η αποστολή της πρόσκλησης και στον Τύπο προκειμένου να δημοσιευθεί αύριο σε δύο εφημερίδες της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης. Θα υπάρχει πλήρης ανάρτηση στο site του ΑΣ όχι μόνο με τα της πρόσκλησης, αλλά και το τι προβλέπει ο νόμος για όσους επιθυμούν να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο.

Από την επομένη της δημοσίευσης ανοίγει μια 15νθήμερη προθεσμία μέσα στην οποία πρέπει να καλυφθεί το κεφάλαιο. Βάσει νόμου αρχικά απευθυνόμαστε στα μέλη του ΑΣ, σε 492 φυσικά πρόσωπα από τους οποίους θεωρητικά μπορεί να έχουμε καταβολή από 30 ευρώ, όσο κοστίζει μια μετοχή, έως και 1,2 εκ. ευρώ. Αν καταβληθούν λιγότερα χρήματα, όπως προβλέπει ο νόμος, πρέπει να έρθουμε σε επαφή με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς, η οποία θα ανοίξει νέα προθεσμία προς κάθε τρίτο για να καλύψει το υπολειπόμενο ποσό».

Best of internet