Προσεκτικά μέχρι το χειρουργείο ο Χάμες

Προσεκτικά μέχρι το χειρουργείο ο Χάμες

Κώστας Ζάλιαρης
Προσεκτικά μέχρι το χειρουργείο ο Χάμες

bet365

Το πρόβλημα στον ώμο, θα ξεπεραστεί πλήρως μονάχα όταν ο Χάμες κανονίσει ραντεβού με το νυστέρι και μέχρι τότε, θα συνεχίσει προσεκτικά, δίχως όμως να φοβάται στη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, συχνά – πυκνά αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον ώμο, το αισθάνθηκε και στο πρώτο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του στο φετινό, επετειακό Κόπα Αμέρικα, αλλά δίχως να το σκεφτεί και πολύ, έπαιξε και σκόραρε μάλιστα, στο δεύτερο ματς απέναντι στην Ουρουγουάη για να βοηθήσει στην πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Κολομβιανών, Χοσέ Πέκερμαν, μίλησε για την κατάσταση του Χάμες και υποστήριξε ότι: «Είναι παίκτης κλειδί και είναι από εκείνους που ακόμα κι αν είναι οριακή η κατάσταση, δεν θα λείψει και θα μας βοηθήσει. Το πρόβλημα στον ώμο του συνεχίζεται και παραμένει, οπότε θα χρειαστεί κάποια στιγμή να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα