Αστέρας αλά... Μπόκα (pics)

Αστέρας αλά... Μπόκα (pics)

Αστέρας αλά... Μπόκα (pics)

O Αστέρας Τρίπολης έκανε γνωστά τα σχέδια της νέας εμφάνισης, τα οποία θυμίζουν... Μπόκα Τζούνιορς. H παρουσίαση έγινε από κοινού με τον ΑΠΟΕΛ.

Από το πρωί της Τετάρτης (8/6), οι άνθρωποι του Αστέρας Τρίπολης έδιναν... τζούρες από τα σχέδια της νέας εμφάνισης.

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, οι Αρκάδες έδωσαν εν τέλει στο φως της δημοσιότητας τη νέα εμφάνιση, η οποία παραπέμπει στη δεύτερη εμφάνιση που φορούσαν στην Μπόκα Τζούνιορς.

Εντονο κίτρινο και λεπτές οριζόντιες μπλε γραμμές κυριαρχούν στη νέα φανέλα, ενώ σορτσάκι και κάλτσες θα είναι... φουλ κίτρινα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΠΟΕΛ παρουσιάζουν από κοινού τη νέα τους φανέλα για τη σεζόν 2016-2017!

Οι εξαιρετικές σχέσεις που απέκτησαν οι δύο ομάδες από τη φάση των ομίλων του Europa League, σε συνδυασμό με την κοινή χορηγό εταιρεία ένδυσης (ΝΙΚΕ), έφεραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μια φανέλα η οποία σχεδιάστηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις ομάδες μας! 

Το παραδοσιακό κίτρινο χρώμα με τη μπλε ρίγα, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της κοινής εντυπωσιακής πρώτης εμφάνισης ΑΣΤΕΡΑ και ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2016-2017.   

Οι παράλληλες λεπτές ρίγες, το κίτρινο και το μπλε, η τεχνολογία Dri Fit, ο σχεδιασμός για άρτια εφαρμογή πάνω στο σώμα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φανέλας η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα τα χρώματα και την ιστορία των ομάδων μας!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση έρχεται σε μια ιστορική σεζόν για τον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς τη σεζόν 2016-2017 συμπληρώνονται 86 χρόνια ιστορίας του συλλόγου και 10 σερί παρουσίες στη Super League, ενώ η ομάδα μας προέρχεται από 4 συνεχόμενες συμμετοχές στο Europa League. Για τον ΑΠΟΕΛ, η σεζόν είναι εξίσου ιστορική καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια ζωής, ενώ ο σύλλογος συμπλήρωσε 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα Κύπρου και 25 στο σύνολο!

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Star Store, Εθνικής Αντιστάσεως 67, Τρίπολη 

Ηλεκτρονικά: www.starstore.gr

ΚΥΠΡΟΣ: Orange Shop, Μιχαλακοπούλου 4, Λευκωσία

Ηλεκτρονικά: www.orangeshop.com.cy

* Λεπτομέρειες για την ημερομηνία διάθεσης θα εκδοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Dri FIT

100% POLYESTER

ΧΡΩΜΑΤΑ

University Gold - 761

Royal Blue - 43J».

Ιδού τα σχέδια:

 

#newkit #presentation #today #12:00 #asterastripolisfc

A photo posted by AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) on

Best of internet