Ανακοίνωσε Ντε Λούκας η Ξάνθη

Ανακοίνωσε Ντε Λούκας η Ξάνθη

bet365

Και επίσημα παίκτης της Ξάνθης ο Πάμπλο Ντε Λούκας, που ανακοινώθηκε από την Ακριτική ΠΑΕ επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Με την φανέλα της Ξάνθης θα αγωνίζεται ο Πάμπλο Ντε Λούκας, με την Ακριτική ΠΑΕ να επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr και να ανακοινώνει τον Ισπανό αμυντικό μέσο. Ο 30χρονος, προέρχεται από τρεις σεζόν στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, με ένα... διάλειμμα στο Ισραήλ και αποτελεί οικονομική υπέρβαση για τους Ακρίτες, που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μία «δυνατή» μεταγραφή.

Ο έμπειρος μέσος, μάλιστα, έχει γεμάτες χρονιές, αφού από το 2010 και μετά, δεν έχει πέσει κάτω από τα 22 παιχνίδια ανά σεζόν. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και πέρσι η Ξάνθη, όμως δεν είχε καταφέρει να τον κλείσει, αφού αυτός προτίμησε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. όμως, έστω και με καθυστέρηση, το «ντιλ» ολοκληρώθηκε.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή PABLO DE LUCAS.
Το νούμερο φανέλας του Pablo De Lucas για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν θα είναι το Νο 6.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα