«Θέλει ο Σίλβα τον Αντερλάν Σάντος στον Ολυμπιακό»

«Θέλει ο Σίλβα τον Αντερλάν Σάντος στον Ολυμπιακό»

«Θέλει ο Σίλβα τον Αντερλάν Σάντος στον Ολυμπιακό»

Ο εκπρόσωπος του Αντερλάν Σάντος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Μάρκο Σίλβα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Ο Κάρλος Περέιρα μιλώντας στο «Γαύρο» είπε:

Για τις ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρονται για τον 27χρονο στόπερ: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Αντερλάν. Πραγματοποίησε ορισμένες εκπληκτικές σεζόν στην Μπράγκα και παρότι, όταν πήγε στη Βαλένθια, πολλοί ήταν αυτοί που εξέφραζαν αμφιβολίες, για το ένα θα καταφέρει να “πιάσει”, εκείνος τα πήγε πολύ καλά». 

Για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας: «Καταλαβαίνετε τη θέση μου… Δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να μιλήσω ανοιχτά, ούτε καν να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω επαφές. Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ότι ο Μάρκο Σίλβα θα τον ήθελε στην ομάδα». 

Για εκείνους που πιστεύουν πως είναι… φευγάτος από τη Βαλένθια: «Δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει κάποια εκπληκτική συζήτηση για να φύγει, ωστόσο δεν μπορούμε τώρα να το αποκλείσουμε. Στη συγκεκριμένη φάση όλα είναι πιθανά. Λόγω της προόδου που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, πάντως, ο Αντερλάν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων κι από άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, οπότε είναι ακόμα πρόωρο να πούμε τι θα συμβεί. Θα γνωρίζουμε πάντως τις επόμενες ημέρες».

Best of internet