Κολομβία - Παραγουάη 2-1

Κολομβία - Παραγουάη 2-1

bet365

Στην επόμενη φάση του Copa America βρίσκεται πλέον η Κολομβία, που επικράτησε με 2-1 της Παραγουάης κι έφτασε τους 6 βαθμούς, έναντι 3 των ΗΠΑ.

Στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες μετά το 2007 (σ.σ όταν η Παραγουάη είχε κερδίσει με 5-0), η Κολομβία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να «ζευγαρώσει» τις νίκες της στον όμιλο, περνώντας στην επόμενη φάση και μαθηματικά.

Εμφανώς ποιοτικότεροι και πιο ενεργητικοί και με σκόρερ τον Μπάκα (12’) και τον Χάμες (30’), οι «cafeteros» πήραν εξαρχής τα ηνία στην αναμέτρηση και επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στην Πασαντένα της Καλιφόρνια.

Η Παραγουάη ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να μειώσει με τον Αγιάλα στο (70’), διεκδικώντας και την ισοπαλία, δίχως όμως να τα καταφέρνει τελικά.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Μετά τη νίκη της Κολομβίας και την άνετη επικράτηση των ΗΠΑ επί της Κόστα Ρίκα νωρίτερα, η κατάσταση στον όμιλο διαμορφώνεται ως εξής:

1. Κολομβία 6

2. ΗΠΑ 3

3. Παραγουάη 1

4 Κόστα Ρίκα 1

Στην τελευταία αγωνιστική (12/6), οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν την Παραγουάη και η Κολομβία την Κόστα Ρίκα.

Οι ενδεκάδες:

Κολομβία: Οσπίνα, Αρίας, Ντίας, Ζαπάτα, Μουρίγιο, Χάμες, Πέρες, Κουαδράδο, Τόρες, Καρντονά, Μπάκα (Μίνα, Τσελίς, Μορένο)

Παραγουάη: Βιγιάρ, Γκόμες, Σαμούδιο, Ντα Σίλβα, Βαλντές, Αλμιρόν, Πίρις, Ρομέρο, Ορτίς, Μπενίτες, Λεσκάνο (Αγιάλα, Χόρχε Μπενίτες, Σανάμπρια)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα