Κούγιας: «Υπομονή τέλος»

Κούγιας: «Υπομονή τέλος»

Gazzetta team
Κούγιας: «Υπομονή τέλος»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας απειλεί με μηνύσεις για απόπειρα εκβίασης. Απάντηση έδωσε ο Πλεξίδας.

Θέση για σχόλια που έγιναν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης πήρε ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ με δήλωσή του τόνισε ότι η υπομονή του εξαντλήθηκε και απείλησε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις για απόπειρα εκβίασης. Αναλυτικά ανέφερε:

Επειδή εγώ δεν έχω facebook. Επειδή δεν έχω χρόνο να μπαίνω στο διαδίκτυο γιατί εργάζομαι και είμαι 15 ώρες την ημέρα σε σοβαρά δικαστήρια που απειλούνται ποινές ισόβιας κάθειρξης. Επειδή μέχρι σήμερα προτίμησα να αντιμετωπίσω με ευπρέπεια αναρτήσεις. Η υπομονή έλαβε τέλος. Κι επειδή κάποιοι εξέλαβαν την ευπρέπεια ως αδυναμία. Να είναι σίγουροι ότι σύντομα θα περάσουν την πόρτα του Εισαγγελέα Εφετών και την πόρτα του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.

Τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης κι εκβίασης και της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση και απόπειρα εκβίασης είναι πολύ σοβαρά. Προσωπικά σε 42 χρόνια δικηγορίας έχω βοηθήσει να βγουν από τη φυλακή πολλοί εκβιαστές, οι οποίοι δείχνουν κάθε μέρα την ευγνωμοσύνη τους, αλλά γνωρίζω και πώς μπαίνουν. Το υλικό είναι άφθονο και με φωτογραφίες.

Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αναφέρομαι σε αυτούς εκτός δικαστηρίων. Εγώ σε όλη μου τη ζωή ταξιδεύω και περπατάω, σε όλους τους δρόμους της Ελλάδος και κυρίως της Λάρισας, μόνος μου».

Πλεξίδας: «Σε ποιον την πάτε;»

Μετά τον Κώστα Πηλαδάκη και ο Βαγγέλης Πλεξίδας αναφέρθηκε με δήλωσή του σε όσα είπε ο Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου. Τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βρίσκεται σε πανικό και υπογράμμισε: «Η περίοδος χάριτος κύριε Κούγια έλαβε τέλος». Αναλυτικά:

«Η εταιρεία αλλά και εγώ προσωπικά έχουμε ανεχθεί πάρα πολλά την φετινή χρόνια από τον κ. Κούγια, και δεν απαντήσαμε ποτέ έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό της ΑΕΛ. Η περίοδος χάριτος κύριε Κούγια έλαβε τέλος. Τα λόγια και οι συνεχείς ανακοινώσεις είναι «τζάμπα» για αυτό και είστε ιδιαίτερα καλός σε αυτά. Κατηγορείτε και κρίνετε επί παντός επιστητού προσπαθώντας να καλύψετε τα δικά σας προβλήματα που τα βλέπετε σιγά σιγά να βγαίνουν στην φορά. Για να έχετε το δικαίωμα να κρίνετε πρέπει καταρχήν εσείς ο ίδιος να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας.

Το να κατηγορείτε ανθρώπους στους οποίους οφείλετε δείχνει τον πανικό σας. Η συνέχεια θα δοθεί εκεί που πρέπει και όχι μέσω ανακοινώσεων. Όσο για τις υποτιθέμενες γνώσεις που θεωρείτε ότι έχετε στο ποδόσφαιρο, το αποδεικνύει η πορεία σας σε αυτό, τα τελευταία 15 χρόνια, εκτός φυσικά την φετινή χρόνια σας, που η ΑΕΛ έκανε πάλι το θαύμα της. Εμείς σύμφωνα με τα λεγόμενα σας «πάμε την μπάλα στο αστυνομικό τμήμα». Εσείς όταν την πιάνετε σε ποιον την πάτε;

Πλεξίδας Ευάγγελος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα