Πηλαδάκης: «Κάναμε πολλές υποχωρήσεις...»

Πηλαδάκης: «Κάναμε πολλές υποχωρήσεις...»

Πηλαδάκης: «Κάναμε πολλές υποχωρήσεις...»

Την απάντησή του στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια έδωσε ο Κώστας Πηλαδάκης, τονίζοντας πως έχουν γίνει πολλές υποχωρήσεις για το καλό της ΑΕΛ...

Αναλυτικά:

«Έχω επιλέξει την στάση να βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα χωρίς να αναφέρονται, ούτε οι διαφωνίες, ούτε τα προβλήματα που αφορούν το γήπεδο, αλλά δεν αποδέχομαι από τη μία, δηλώσεις τύπου «ο φίλος μου ο Πηλαδακης» και από την άλλη με διάφορες ανακρίβειες να απαξιώνεται μια πορεία 9 ετών με ανόδους, με 3 εξόδους στην Ευρώπη, τεράστιες νίκες και φυσικά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Η δε πτώση της ομάδας από τη Σούπερ Λίγκα που ήταν η βασικότερη αιτιολογία των επερχόμενων προβλημάτων ήρθε λογω των στημένων –κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο κ.Κουγιας ως μάρτυρας-.

Άρα οι εκφράσεις του τύπου «κατάντημα» όπως και άλλες τέτοιου ύφους, κυρίως με προβληματίζουν για την ύπαρξη αμοιβαίου σεβασμού που απαιτείται για την συνεργασία μας και για την οποία έχουν γίνει πολλές υποχωρήσεις αλλά και πολλές πράξεις βοήθειας προς την ομάδα.

Έχουμε μειώσει την αρχική υπογεγραμμένη συμφωνία από μόνοι μας και χωρίς καμία υποχρέωση συμμεριζόμενοι την προσπάθεια της ομάδας και του κ. Κουγια (η οποία ήταν ήδη χαμηλή σε σχέση με την επένδυση και δεν κάλυπτε ούτε τα λειτουργικά) αποδεχόμενοι βέβαια και την αρχική υπόσχεση του ότι, με την άνοδο της ομάδας στην Σουπερ Λίγκα θα υπάρξει αύξηση. Μάλιστα για την επόμενη σεζόν προτείναμε να υπάρχει και μπόνους θέσης δείχνοντας εμπράκτως την πίστη μας στην ομάδα και στη δυναμική της.

Αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία της ομάδας μετά και τα πρόστιμα που επεβλήθησαν, κάναμε και κάνουμε υπομονή έως και σήμερα, στο να εισπραχτεί το ποσό που υπολείπεται.

- Αγοράσαμε διάρκειας αξίας 24.000 ευρώ.
- Μισθώσαμε χαριστικά τον χώρο στέγασης του ραδιοφώνου για 500 ευρώ/μήνα.
- Βοηθήσαμε όποτε μας ζητήθηκε σε βασικά θέματα αδειοδότησης αισθανόμενοι ηθική υποχρέωση απέναντι στην ομάδα με μοναδικό κριτήριο την αγάπη μας για αυτήν.

Η αναφορά περί εκχώρησης εσόδων είναι πάγια τακτική όλων των προηγμένων ομάδων (Αρσεναλ, Μπαγερν κλπ) όταν πρόκειται για επενδύσεις τόσων πολλών εκατομμυρίων αρα κανένα γήπεδο δεν εκχωρήθηκε. Βάση των παραπάνω αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε την στήριξη στην ομάδα και στην διοίκηση της βασιζόμενοι μόνο σε αμοιβαίο σεβασμό.

Κωνσταντίνος Πηλαδακης».

Best of internet