Στην Κύπρο ο Κετσπάγια!

Στην Κύπρο ο Κετσπάγια!

Στην Κύπρο ο Κετσπάγια!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ βρίσκεται στην μαρτυρική νήσο, απ' όπου θα επιστρέψει στις 20 Ιουνίου και δεν αποκλείεται να... τρέξει μεταγραφές της Ένωσης.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αφού ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Αθήνα με τους διοικούντες την ΑΕΚ και όχι μόνο ταξίδεψε για την Κύπρο, όπου θα είναι έως τις 20 Ιουνίου προκειμένου να εργαστεί στο δικό του περιβάλλον με τους συνεργάτες και ταυτόχρονα να... τρέξει πιθανότατα και μεταγραφικές υποθέσεις που ίσως απασχολήσουν την Ένωση, αφού και ο ίδιος είπε ότι θέλει... ψώνια από το νησί.

Ο Γεωργιανός τεχνικός είχε συνεργασία και επαφή με τους Καμπόλη και Βούλγαρη (προπονητής τερματοφυλάκων και γυμναστής) αλλά και με τον γιατρό της ομάδας, κ. Καλιακμάνη, σε μία πρώτη κουβέντα που αφορούσε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και όχι μόνο.

Εννοείται πως ο Κετσπάγια είχε συνεργασία και επαφές σε όλη την διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο για τα πολλά θέματα που είναι ανοιχτά και αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Best of internet