Καρράς: «Κετσπάγια η καλύτερη επιλογή»

Καρράς: «Κετσπάγια η καλύτερη επιλογή»

Καρράς: «Κετσπάγια η καλύτερη επιλογή»

bet365

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Γιάννης Καρράς με δήλωσή του αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια από την Ένωση τονίζοντας ότι ο Γεωργιανός τεχνικός αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Καρρά:

«Νομίζω ότι από πλευράς ΑΕΚ έγινε η πιο κατάλληλη επιλογή στο πρόσωπο του Τιμούρ Κετσπάγια. Αφενός είναι ένα παιδί που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και αφετέρου είναι απόλυτα επιτυχημένος στο χώρο του και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής. Είναι ΑΕΚάρα, είναι αγαπητός στον κόσμο και θα πετύχει αρκεί να τον στηρίξουμε και να του δώσουμε και το περιθώριο στο λάθος. Προσωπικά τον γνωρίζω πολύ καλά και αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι και ο χαρακτήρας του. Είναι παιδί τίμιο και με ήθος, παιδί που παθιάζεται με τη δουλειά του, αλλά και πολύ αυστηρός μέσα στα αποδυτήρια, κάτι που είναι αναγκαίο για τα ελληνικά δεδομένα. Το μόνο που θέλω είναι να του ευχηθώ καλή επιτυχία αλλά και να πω πολλά μπράβο σε όσους τον επέλεξαν»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα