Νέα προνόμια στα «ερυθρόλευκα» μέλη

Νέα προνόμια στα «ερυθρόλευκα» μέλη

Νέα προνόμια στα «ερυθρόλευκα» μέλη

Παράλληλα με τις διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, έχει  έχει ξεκινήσει και αυτή των νέων καρτών μελών, με την ΠΑΕ να επιφυλάσσει μάλιστα νέα προνόμια στους κατόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του ότι την Τρίτη (7/6) ξεκινάει η διάθεση των νέων Καρτών Μελών για τη σεζόν 2016-2017, από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7) που λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 - 18:00.

Η διαδικασία διάθεσης των νέων Καρτών Μελών θα πραγματοποιείται επίσης και από το χώρο διάθεσης των εισιτήριων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στο τμήμα εγγραφής/ανανέωσης μελών.

Η συνδρομή Μέλους ανέρχεται στα 50€

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή, κατά τη διαδικασία έκδοσης των νέων καρτών διαρκείας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, οι φίλαθλοί μας μπορούν πρώτα να περνούν από τα γραφεία του τμήματος Μελών και Φιλάθλων.

Το νέο προνόμιο που θα απολαμβάνουν τη φετινή σεζόν οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους, είναι η δυνατότητα να παρακολουθήσουν με προτεραιότητα, όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (πόλο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών), με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τ : +30 211 1007060

F: +30 210 4824207

Ε: members@olympiacos.org; fanclub@osfp.gr

W: www.osfp.gr

Best of internet