Εξετάζει Καλτσά και Κλωναρίδη ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Εξετάζει Καλτσά και Κλωναρίδη ο Πανιώνιος

bet365

Νίκος Καλτσάς και Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν υπολογίζονται από τον Παναθηναϊκό και τον Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της νέα σεζόν, με τον Πανιώνιο να εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει για τη νέα χρονιά του Παναθηναϊκού τους Νίκο Καλτσά και Βίκτωρα Κλωναρίδη και οι περιπτώσεις των δύο «πρασίνων» αρέσουν στον Πανιώνιο.

Μάλιστα με τον Νίκο Καλτσά, του οποίου το όνομα συνδέθηκε και με την μεταγραφή του Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο στο «Τριφύλλι», ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε και σύντομη συνομιλία μετά την αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της Super League, στη διάρκεια της οποίας ο 47χρονος τεχνικός του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα