Ύποπτο το Ολυμπιακός-Καλλονή

Gazzetta team
Ύποπτο το Ολυμπιακός-Καλλονή

bet365

Ως ύποπτη προς στοιχηματική χειραγώγηση απέστειλε στην ΕΠΟ την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Καλλονή η UEFA, παράλληλα με ένα παιχνίδι της Football League.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», η εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης, Sportradar, που συνεργάζεται με την UEFA φέρεται να εντόπισε ως ύποπτες δύο ακόμα αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων.

Πρόκειται για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καλλονή για την 30η και τελευταίας αγωνιστική της Super League, η οποία είχε λήξει με τελικό σκορ 5-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων» και στη συνέχεια ακολούθησε η φιέστα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Η δεύτερη αναμέτρηση αφορά το ματς της 28ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Λαμία, η οποία είχε λήξει με τελικό σκορ 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Στην εκπομπή παράλληλα παρουσιάστηκε και συνομιλία που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ ανάμεσα στον Σάββα Θεοδωρίδη και τον αρχιδιαιτητή, Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, με την οποία ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τον ενημερώνει για την είσοδό του στην ΚΕΔ, της οποίας έγινε μέλος το 2014 και αναπληρωτής πρόεδρος το 2015.

Η συνομιλία από τις 3/7/2012:

- Τι κάνετε κ. Σάββα;
- Φραγκίσκο είμαι στην Πάρο. Εχθές... θα κλείσουμε αμέσως, αλλά σε πήρα να σου πω κάτι. Εχθές με το Βαγγέλη. Είχα πάει σπίτι του το πρωί και μείναμε πολλές ώρες μαζί. Εσύ θα πας στη θέση του αυτουνού. Του το 'πα εγώ εχθές και μου λέει έγινε. Τελείωσε. Το είπαμε ευθαρσώς δηλαδή θα μπεις μέσα. Στο λέω να το ξέρεις.
- Εντάξει κ. Σάββα. Εντάξει.
- Του απάντησα κάτι και μου λέει... Μα μου. Του λέω είναι και δικό σου παιδί και μου λέει ναι, ναι, ναι, συμφωνώ γιατί μου 'λεγε κάτι αηδίες να δούμε και τέτοια. Λοιπόν, του λέω δεν το συζητάω γι' αυτόνα. Μου λέει εντάξει. Άμα το λες τελείωσε.
- Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.
- Λοιπόν, άντε. θα τα πούμε. θα τα πούμε.
- Ο,τι θες πάρε με πάντως.
- Ε; Θα σε πάρω, θα σε πάρω.
- Ο,τι θες πάρε με. ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ.
- Γειά σου Φραγκίσκο, γειά σου.
- Να 'σαι καλά, ναι, να 'σαι καλά.

Προσκεκλημένος στην της εκπομπής ήταν και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος το δημοσίευμα του στο zougla.gr, σχολίασε, μεταξύ άλλων:

«Ένα πράγμα μπορεί να συμβαίνει. Όπως όλοι οι επιχειρηματίες, που έχουν πρόβλημα, ήθελαν να χρηματοδοτήσουν το κόμμα. Φυσικά δεν πήρε ο Τσίπρας τα λεφτά, δεν θα έμπλεξε σε κάτι τέτοιο. Έγινε από κάποιον δίαυλο. Όλα τα κόμματα έχουν χρηματοδοτηθεί. Όταν το χρηματοδότησαν είχαν και απαιτήσεις. Επειδή γνωρίζω ποιοι είναι οι γιατροί, θέλω να σας θυμίσω ότι κάποιοι φυλακίστηκαν ύστερα από κάποιους μήνες από τους επιχειρηματίες τους μεγάλους. Οι “γιατροί” είναι επιχειρηματίες που είχαν ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα