Ανακοίνωσε και Αντωνιάδη ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε και Αντωνιάδη ο Πανιώνιος

bet365

Στη δεύτερη μεταγραφή του προχώρησε ο Πανιώνιος, αφού ανακοίνωσε για δύο χρόνια τον Μάριο Αντωνιάδη, για τον οποίο είχατε διαβάσει πρώτα από το gazzetta.gr.

Από τις 11 Μαΐου το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Μάριου Αντωνιάδη στον Πανιώνιο. Μία εβδομάδα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση, αφού ο Κύπριος αριστερός μπακ ήρθε στην Αθήνα για να βάλει τις υπογραφές και να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανέρυθρους».

Από τη Δευτέρα (6/6), λοιπόν, είναι και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής των Νεοσμυρνιωτών, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παίξε νόμιμα με τις καλύτερες αποδόσεις στην Sportingbet!

Επίσης, εξ' αρχής σας είχαμε ενημερώσει ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού αυτός ήταν η αιτία για την προώθησή του στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ, τη στιγμή που έχει χριστεί διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Κύπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Αντωνιάδη. Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2 χρόνια.

Το who is who

Ο Μάριος Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 14 Μαΐου του 1990 και αποτελεί γέννημα θρέμμα του ΑΠΟΕΛ έχοντας αγωνιστεί στους πρωταθλητές Κύπρου σε όλη του την ζωή. Προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών, όταν τον ανακάλυψε ο τότε τεχνικός των «γαλαζοκίτρινων», Μαρίνος Ουζουνίδης.

Όμως, θα έπρεπε να περιμένει δύο χρόνια για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του την σεζόν 2007-08 κόντρα στην Ανόρθωση.

Συνολικά έχει μετρήσει 52 συμμετοχές κι ένα γκολ έχοντας κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Κύπρου, 3 Κύπελλα, και 4 Σούπερ Καπ, ενώ έχει σημαντική εμπειρία και από το Τσάμπιονς Λιγκ. Το συμβόλαιό του έληξε φέτος και πλέον έχει την ευκαιρία να σμίξει ξανά με τον Ουζουνίδη, ενώ έχει χριστεί διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα