Γκόικο Τσίμιροτ: Έτσι, έχουν τα πράγματα...

Γκόικο Τσίμιροτ: Έτσι, έχουν τα πράγματα...

Γκόικο Τσίμιροτ: Έτσι, έχουν τα πράγματα...

bet365

Ο μάνατζερ του Γκόικο Τσίμιροτ, προφανώς, έχει υψηλές βλέψεις για τον Ερζεγοβίνο χαφ, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν τίποτα περί ενδιαφέροντος από τη Γερμανία.

Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων, στη Γερμανία και στη Βοσνία, αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο Γκόικο Τσίμιροτ, μετά τις φετινές εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά γράφθηκε για ενδιαφέρον της Βέρντερ, μετά διαψεύστηκε, ακολούθησε νέο δημοσίευμα με πρόταση της γερμανικής ομάδας, ενώ αν πιστέψουμε τον Τύπο της Βοσνίας και η Άουγκσμπουργκ, του Κώστα Σταφυλίδη, έχει «τσεκάρει» τον 23χρονο μέσο του «Δικεφάλου».

Την ίδια ώρα στη Μικράς Ασίας ψάχνουν (και δεν βρίσκουν…) για επίσημη πρόταση κάποιας ομάδας για πώληση του Τσίμιροτ. Ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει τον νεαρό χαφ σε υψηλή θέση και αυτή την στιγμή, που Γερμανοί και Βόσνιοι «βομβαρδίζουν» με διάφορα ρεπορτάζ, δεν υπάρχει καμία πρόθεση και απόφαση για παραχώρηση του Ερζεγοβίνου.

Εάν κι εφόσον υπάρξει επίσημη πρόταση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτή θα αξιολογηθεί και μόνο στην περίπτωση που είναι άκρως δελεαστική και συμφέρουσα θα μπει ο «Δικέφαλος» στη διαδικασία της συζήτησης και της διαπραγμάτευσης.

Κάτι που αυτή την στιγμή δεν υφίσταται, όσο κι αν πιέζει με διάφορα τεχνάσματα ο Ράντε Λάσιτς, μάνατζερ του Τσίμιροτ. Αυτός, άλλωστε, κάνει τη δουλειά του…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα