Οι αγαπημένοι του Τιμούρ!

Οι αγαπημένοι του Τιμούρ!

Οι αγαπημένοι του Τιμούρ!

bet365

Στην Κύπρο έχουν αρχίσει τα σενάρια με περιπτώσεις παικτών του ΑΠΟΕΛ που μπορεί να... ενοχλήσει ο Κετσπάγια για την ΑΕΚ...

'Ηταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο πως θα αρχίσουν άμεσα (από την Κύπρο) τα σενάρια ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ, ήταν οι... αγαπημένοι του Τιμούρ Κετσπάγια και είναι πιθανό πολύ να... παίξουν για την ΑΕΚ.

Για παράδειγμα περιπτώσεις παικτών όπως ο Πιέρος Σωτήριου και Κωστάκης Αρτυματάς ανήκουν στην κατηγορία παικτών που από τη μαρτυρική Νήσο αναφέρονται ως τα «παιδιά» του Γεωργιανού τεχνικού από την πρώην ομάδα του και στο balla.com.cy ήδη υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ...

Υπάρχει βέβαια και το όνομα του Καρλάο όπως διαβάσατε και νωρίτερα (εδώ στο gazzetta.gr) αφού πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό που αποτελεί μεγάλη αδυναμία του Κετσπάγια.

Ένα πολύ σημαντικό σκέλος των παραπάνω παικτών και περιπτώσεων που μπορεί να απασχολήσουν την ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι μένουν ελεύθεροι αφού τα συμβόλαιά τους ολοκληρώθηκαν τον Μάιο με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ (σ.σ.: για τον Καρλάο είναι δυο οι απόψεις, η δική του που αναφέρει πως είναι ελεύθερος και εκείνη του ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με την οποία έχει ρήτρα 300.000 ευρώ και ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα