Τα είπαν Μελισσανίδης - Κετσπάγια!

Τα είπαν Μελισσανίδης - Κετσπάγια!

Τα είπαν Μελισσανίδης - Κετσπάγια!

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια συνοδευόμενος από τον Μπάγεβιτς συνάντησε το μεγάλο αφεντικό της Ένωσης και μίλησε για όλα...

Το... τιμόνι της ΑΕΚ για την επόμενη διετία ανήκει στον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος πλέον γνωρίζει τι ακριβώς απαιτεί η ομάδα από εκείνον και η διοίκησή της, αλλά και τούμπαλιν (και το μεγάλο αφεντικό) προκειμένου να υπάρχει ταύτιση απόψεων. 

Μάλιστα με το που τελείωσε τις δηλώσεις του ο Γεωργιανός κόουτς στα γραφεία της ΠΑΕ κατευθύνθηκε παρέα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς (και με το αμάξι του δεύτερου) στον Πειραιά και στα γραφεία της Aegean...

Εκεί συνάντησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τον οποίο συνομίλησε για περισσότερο από δυο ώρες, του ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας του και το πώς θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της ΑΕΚ, ενώ άκουσε ότι θα έχει την πλήρη στήριξη όλης της διοίκησης της ΑΕΚ.

Στο ραντεβού των τριών ανδρών προστέθηκαν λίγο αργότερα και οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεξ ντε Μπαρτόλο προκειμένου η κουβέντα να γίνει πιο συγκεκριμένη σε ότι αφορά τις αγωνιστικές ανάγκες για το ρόστερ και λεπτομέρειες που αφορούν προσθήκες, προετοιμασία και χρόνο ετοιμότητας από κάθε άποψη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ενημέρωση παρόντος του κυρίου Μελισσανίδη περιελάμβανε την παραμικρή λεπτομέρεια για οτιδήποτε έπρεπε να πληροφορηθεί ο Τιμούρ Κετσπάγια και παράλληλα σχετικά με το θέμα του... χτισίματος της ΑΕΚ της νέας σεζόν (ειδικά για το πού θα γίνει και πιο διάστημα το βασικό στάδιο προετοιμασίας).

Best of internet