«Ο Μίχελ με έφερε σ’ έναν τεράστιο σύλλογο»!

«Ο Μίχελ με έφερε σ’ έναν τεράστιο σύλλογο»!

«Ο Μίχελ με έφερε σ’ έναν τεράστιο σύλλογο»!

bet365

Ο Λέο Μάτος άνοιξε πρώτος το χορό των φετινών μεταγραφών του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αποκαλύπτει με λίγα λόγια πως έφτασε να γίνει μέλος του «Δικεφάλου».

Ο δεξιοπόδαρος φουλ μπακ αγωνιζόταν στην Ντνίπρο όταν χτύπησε το τηλέφωνο και έμαθε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Στην ουκρανική ομάδα είχαν αρχίσει τα οικονομικά προβλήματα και η κίνηση του «Δικεφάλου» έμοιαζε με… λύτρωση για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Για να λέμε την αλήθεια, ο Λούμπος Μίχελ δεν δυσκολεύτηκε και πολύ για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Ο Σλοβάκος πρόεδρος – αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Ουκρανία, όπως και ο Ιβάν Σαββίδης. Άρα, πολλές επιφυλάξεις άρθηκαν με το… καλημέρα, ενώ και ο Μίρον Μάρκεβιτς μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα και τον ιδιοκτήτη της.

Όταν έφτασαν οι δύο πλευρές στο… ζουμί έμοιαζαν να είναι όλα τελειωμένα. Ο Μάτος έδωσε πριν από περίπου ένα μήνα τα χέρια με τον Μίχελ και απλά αντιλήφθηκε, λόγω των πλέι οφ, ότι δεν έπρεπε να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Εφυγε από το Ντνιπροπετρόφσκ, έκανε μια «ινκόγκνιτο» επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο και να φωτογραφηθεί μαζί με τον Λούμπος Μίχελ και το τελευταίο διάστημα γέμισε τις μπαταρίες του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Ο Λούμπος Μίχελ με γνώριζε καλά, όπως και εγώ τον γνώριζα από το πέρασμα του από την Σαχτάρ. Εμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, το σκέφτηκα και σχετικά γρήγορα συμφωνήσαμε», λέει ο Μάτος, που ξέρει τι εστί ΠΑΟΚ.

«Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ξέρω καλά σε ποια ομάδα έρχομαι να αγωνιστώ», εξηγεί ο Βραζιλιάνος, που θα κάνει τα πρώτα του βήματα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον συμπαίκτη του στη Ντνίπρο, Εβγκέν Σάκοφ. «Δεν σας κρύβω είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος, που μαζί με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα αλλάξουμε πόλη και θα ζήσουμε στη Θεσσαλονίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα