Νέα Λεωφόρος... loading! (pics&vids)

Νέα Λεωφόρος... loading! (pics&vids)

Νίκος Αθανασίου
Νέα Λεωφόρος... loading! (pics&vids)

bet365

Τα έργα για την νέα Λεωφόρο ξεκίνησαν την Δευτέρα! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο gazzetta.gr και διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πρώτη φάση των έργων.

Η αρχή των έργων για την νέα Λεωφόρο είναι γεγονός! Από το πρωί της Δευτέρας τα συνεργεία έπιασαν δουλειά και οι πόρτες του «Απόστολος Νικολαϊδης» άνοιξαν για τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο υπεύθυνος γηπέδου και εγκαταστάσεων, Γιάννης Παναγιωτίδης, εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες για το πρώτο στάδιο της ανακαίνισης του ιστορικού γηπέδου και πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά από αυτά:

Η ΑΔΕΙΑ

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να θωρακίσει την οικοδομική άδεια πριν αυτή εκδοθεί, ρυθμίζοντας κάθε πιθανή και απίθανη λεπτομέρεια. Είναι μία διαδικασία που χρειάζεται χρόνο και μέχρι το τέλος του Ιουλίου αναμένεται να υπάρχει ενημέρωση για το αν η άδεια θα εκδοθεί. Όταν γίνει γνωστό το πότε θα βγει η άδεια, τότε θα ρυθμιστεί και το χρονοδιάγραμμα για τα έργα που χρειάζονται την οικοδομική άδεια.

Όσον αφορά το ζήτημα των προσφυγών, στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε πως λειτουργούν ορισμένες καταστάσεις, στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι έτοιμοι για όλα και για αυτό ελέγχουν και την κάθε λεπτομέρεια. Αξίζει να σημειώσουμε πως για να γίνει προσφυγή, θα πρέπει πρώτα να έχει εκδοθεί η άδεια.

ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΡΓΑ

Το πρώτο στάδιο των έργων αφορά την πλήρη εσωτερική ανακαίνιση του γηπέδου. Αρχικά από τα επίσημα, στην συνέχεια στο πέταλο των οργανωμένων και έπειτα σε όλο το γήπεδο θα μπουν νέα καθίσματα, θα επισκευαστούν όλες οι βλάβεις, θα αλλάξουν οι μονώσεις και θα καλλωπιστούν οι κερκίδες.

Θα μπουν καινουρια πλεξιγκλας ανάμεσα στις θύρες αλλά και μπροστά από τις θύρες στα πέταλα. Θα γίνουν αλλαγές στα δίχτυα επίσης για να είναι πιο αποτελεσματικά. Αλλάζουν τα wc, τα κυλικία. Είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι αγώνες στην Λεωφόρο και να γίνονται παράλληλα αυτά τα συγκεκριμένα έργα, όπως έγινε με την αναμόρφωση της αίθουσας Τύπου.

Ξεκινά επίσης και η διαμόρφωση στην Θύρα 3 με την δημιουργία των σουιτών στα επίσημα. Οι σουίτες θα είναι 16.

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΨΗ

Μπορεί το φωτεινό πλέγμα να είναι στα... μετά, ωστόσο, η εξωτερική όψη του γηπέδου θα αλλάξει άμεσα! Το σχέδιο έχει ως εξής: Το γήπεδο θα δουλευτεί αρκετικά εξωτερικά, θα μείνουν τα γκράφιτι που ειναι αισθητικά πιο όμορφα. Από τα 2-3 μέτρα και πάνω θα μπει ένα μεταλλικό κομμάτι. Μια προσωρινή κατασκευή πριν το πλέγμα. Θα μπει στις κερκίδες στην Αλεξάνδρας, στην Παναθηναϊκού και θα μείνει μόνο η Τσόχα. Θα φαίνεται πιο όμορφο το γήπεδο με το... καλημέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα