Αστέρας Τρίπολης: Τι «παίζει» με τη λίστα της Γιουβέντους

Αστέρας Τρίπολης: Τι «παίζει» με τη λίστα της Γιουβέντους

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη λίστα με τους παίκτες της Γιουβάντους υπάρχει ένα παίκτης που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας. Τι ισχύει με Μπερτόγλιο και Μαρτίνες.

Αστέρας Τρίπολης: Τι «παίζει» με τη λίστα της Γιουβέντους

Στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει στασιμότητα όσον αφορά στα μεταγραφικά, γεγονός που δεν είναι άγνωστο στον κόσμο. 

Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι να δουν τις προθέσεις της Ντιναμό Κιέβου αναφορικά με τον Μπερτόγλιο. Το συμβόλαιό του με τους Ουκρανούς εκπνέει του χρόνου το καλοκαίρι και αναμένεται να δούμε αν τον αφήσουν ελεύθερο πιο νωρίς ή αν τον ανανεώσουν και τον δώσουν πάλι δανεικό. Γεγονός όμως που δεν σημαίνει ότι θα έρθει και πάλι στην Τρίπολη, μιας και οι απαιτήσεις των Ουκρανών θα είναι μεγάλες.

Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει και δεύτερη χρονιά τη φανέλα της ομάδας της Τρίπολης και αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του θα το είχε ήδη κάνει.

Όσον αφορά στη λίστα με τους διαθέσιμους παίκτες από τη Γιουβάντους, οι Αρκάδες έχουν ξεχωρίσει μια περίπτωση αλλά είναι... αλμυρή. Αν δεν πέσουν οι Ιταλοί στα χρήματα δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα αυτό.

Ενα από τα ονόματα που γράφεται, σχεδόν καθημερινά, στο ρεπορτάζ του Αστέρα είναι αυτό του Νίκολας Μαρτίνες. Ο Αργεντινός είχε συνεργαστεί με το Μάκη Χάβο στον Παναιτωλικό και αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ωστόσο, από τον Αστέρα λέγεται ότι δεν ενδιαφέρει η προοπτική συνεργασίας μαζί του.

Εν αναμονή λοιπόν για τα... σπουδαία.

Best of internet