Το ... ξανασκέφτεται ο Μασεράνο για Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Το ... ξανασκέφτεται ο Μασεράνο για Μπαρτσελόνα

bet365

Προσπάθειες να μεταπείσουν τον Χαβιέρ Μασεράνο κάνουν στη Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό αμυντικό να δηλώνει ότι πλέον το σκέφτεται δεύτερη φορά για την επιλογή που θα κάνει το φετινό καλοκαίρι.

Μιλώντας στην «Ole» από το σημείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας που συμμετέχει φέτος στο φετινό, επετειακό Κόπα Αμέρικα, ο Μασεράνο αποκάλυψε ότι ναι μεν έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει κάτι καινούριο (στη Γιουβέντους) από τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως οι κινήσεις της Μπαρτσελόνα τον έχουν κάνει να μην πάρει ακόμα την απόφασή του...

«Μου έχουν πει από την ομάδα ότι με θέλουν πολύ και δεν θέλουν να με αφήσουν να φύγω... Είναι απόλυτα τιμητικό όταν ένας τεράστιος σύλλογος σου λέει ότι θέλει να μείνεις εκεί... Δεν θέλω να κάνω κάτι που θα χαλάσει την εξαιρετική μου σχέση με τη Μπαρτσελόνα. Δεν θέλω να φύγω και να μείνει πικρή γεύση... Έχω την επιλογή να φύγω, έχω κάτι στα χέρια μου, όμως ακόμα δεν έχω αποφασίσει και το ξανασκέφτομαι...» ήταν τα λόγια του έμπειρου άσου των Καταλανών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα