Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Κετσπάγια

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Κετσπάγια

Gazzetta team
Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Κετσπάγια

bet365

Στο Μαρούσι για την συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του, είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. To gazzetta.gr είναι εκεί και σας ενημερώνει.

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα του Τιμούρ Κετσπάγια για την ΑΕΚ.

Ο Γεωργιανός τεχνικός, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 10:30 έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ της, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη του πρώην προπονητή της Ανόρθωσης, του Ολυμπιακού, της Γεωργίας και του ΑΠΟΕΛ, έκανε την εμφάνισή του και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Το gazzetta.gr βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης και θα σας ενημερώσει άμεσα για την παραμικρή εξέλιξη των επαφών των δύο πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα