Διάδοχος του Βαζάκα ο Σπανός

Διάδοχος του Βαζάκα ο Σπανός

bet365

Άμεσα αναμένεται να τελειώσει ο Βαζάκας από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Δημήτρη Σπανό να αποτελεί το διάδοχό του.

Στα μέσα Μαΐου πρώτα διαβάσατε στο gazzetta.gr για την απόφαση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να τοποθετήσει και πάλι στη θέση του τεχνικού διευθυντή τον Παύλο Μυροφορίδη. Οι δυο πλευρές αυτή τη στιγμή τα έχουν βρει σε όλα και μάλιστα το πλάνο για τη νέα σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει να τρέχει.

Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται να ανακοινωθεί το τέλος του Γιώργου Βαζάκα από τον πάγκο της ομάδας, με τον Δημήτρη Σπανό να αποτελεί τον αντικαταστάτη του. Ο δεύτερος αποτελεί επιλογή του Μυροφορίδη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μάθουμε και ποιοι από το υπάρχον ρόστερ δεν θα βρίσκονται του χρόνου στην Ριζούπολη.

Όσον αφορά στη θέση του γενικού διευθυντή, ο Αντώνης Λεβεντογιάννης αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα, αλλά σε άλλο πόστο μιας και είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Στάθη Φριλίγγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα