Βιλχένα: «Δεν έχω αποφασίσει»

Βιλχένα: «Δεν έχω αποφασίσει»

Gazzetta team
Βιλχένα: «Δεν έχω αποφασίσει»

bet365

O Tόνι Βιλχένα μίλησε για το μέλλον του αλλά και το ντεμπούτο του με την εθνική Ολλανδίας.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό είναι ο Τόνι Βιλχένα. Πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση καθότι ο 21χρονος έχει μείνει ελεύθερος και έχει τραβήξει πάνω του ουκ ολίγα βλέμματα. Η Φέγενοορντ προσπάθησε να τον κρατήσει στο ρόστερ της αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι, ο πλέον διεθνής μέσος, κοιτάζει το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αλλά δεν θέλω ακόμη να μιλήσω γι αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Βιλχένα στο «Fox Sports», ενώ στη φιλική νίκη επί της Αυστρίας έκανε το ντεμπούτο του και γι αυτή του την εμπειρία τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα. Είμαι περήφανος. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το ματς. Οφείλω πολλά στους γονείς μου που με έχουν βοηθήσει και με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές. Αυτό το ματς αποτελεί ανταμοιβή για τους κόπους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα