Γιανουζάι και Περέιρα για Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Γιανουζάι και Περέιρα για Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχεδιάζει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ και μέσω των πολύ καλών σχέσεων που διαθέτει μαζί του ο Μάρκο Σίλβα, στους «ερυθρόλευκους» έχουν προταθεί οι περιπτώσεις των Αντνάν Γιανουζάι και Αντρέας Περέιρα.

Μάρκο Σίλβα και Ζοσέ Μουρίνιο διαθέτουν πολύ καλές σχέσεις και η άφιξη του Πορτογάλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανοίγει έναν ακόμα σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας στην Αγγλία για τον Ολυμπιακό.

Ο Special One ετοιμάζει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ των «Κόκκινων Διαβόλων» και μέσα στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν βρίσκονται και οι Αντνάν Γιανουζάι και Αντρέας Περέιρα, οι οποίοι, σύμφωνα με τη «Live Sport», έχουν προταθεί και εξετάζονται από τους Πρωταθλητές Ελλάδας

Αμφότεροι αγωνίζονται σε θέσεις όπου ο Μάρκο Σίλβα θα αναζητήσει ενίσχυση, με τον μεν 21χρονο Γιανουζάι να καλύπτει τα άκρα, αλλά να αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και σε οποιονδήποτε άλλο ρόλο στην μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ ο 20χρονος Περέιρα έχει ως φυσική θέση το κέντρο, κυρίως σε ρόλο 8αριού, έχοντας όμως χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς και στις πτέρυγες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα